ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Μαρία Στυλιανού

Τις Kardashian ή τις λατρεύεις ή τις μισείς…

Τις Kardashian ή τις λατρεύεις ή τις μισείς… Όπως και να έχει όμως όλοι ασχολούνται μαζί τους. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα όμως ιδιαίτερα από τότε που Kanye ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές και μετά το ξέσπασμά του στο Twitter φαίνεται ότι η «αυτοκρατορία» των Kardashians άρχισε να πέφτει θα έλεγε κανείς.

Μπορεί ο κόσμος να μιλάει και να σχολιάζει τα πάντα όμως ξέρεις ότι τα πράγματα δεν πάνε πραγματικά καλά όταν οι εκ των έσω και φίλοι της οικογένειας τους γυρνάνε την πλάτη.

Όχι δεν μιλάμε για τον Kanye o οποίος ζήτησε από την Kris να μην πλησιάζει τα παιδιά του και «επιτέθηκε» στην σύζυγό του μέσα από το Twitter κατηγορώντας την ότι θέλει να τον κλείσει στο ψυχιατρείο…

Μιλάμε για την φίλη των αδελφών Kardashians Larsa Pippen σύζυγο του μπασκετμπολίστα Scottie Pippen η οποία δεν είναι πλέον στην λίστα με τους followers των αδελφών. Οι Kim, Khloe και Kourtney έκαναν unfollow την Larsa και το ίδιο έκανε και αυτή.

Αν και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει (σίγουρα θα μάθουμε σύντομα) η Larsa ανέβασε μια φωτογραφία γράφοντας με νόημα «drama free zone»… Εκτός ποιου δράματος ακριβώς βρίσκεσαι Larsa; Μήπως αναφέρεται στην όλη κατάσταση με τις Kardashians;

 
 
 
View this post on Instagram

Drama free zone

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kardashians  |  unfollow  |  αναστάτωση  |  φίλη  |  kanye  |  Larsa Pippen  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ