ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Αν ακολουθείτε τον επίσημο λογαριασμό του Harry και της Meghan στο Instagram, σίγουρα θα έχετε δει πως οι δυο τους μέσα από την τελευταία τους ανάρτηση ανακοίνωσαν το επερχόμενο ταξίδι τους στην Αφρική. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 20 μέρες και πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού μαζί με τον μικρό Archie.

Και ενώ λοιπόν όλο περιμένουμε αγωνιωδώς τις εικόνες από το ταξίδι –ναι, προβλέπονται εντυπωσιακές- μάθαμε κάτι που μας ξάφνιασε. Σύμφωνα με αρκετά βρετανικά δημοσιεύματα το royal ζευγάρι ψάχνει σπίτι στο Malibu!

Ο Edmund Fry, o άνθρωπος ο οποίος έμαθε στη Meghan τις λεπτομέρειες του βασιλικού πρωτόκολλου, όταν εκείνη ξεκίνησε να βγαίνει με τον Harry, είπε στην Express: «H Meghan και ο Harryψάχνουν για σπίτι εδώ. Άκουσα ότι ενδιαφέρονται για το Malibu. Γνωρίζοντας τη Meghan και μιλώντας μαζί της, ξέρω πως της λείπει το σπίτι της. Η δούκισσα του Sussex είναι κορίτσι του Los Angeles, γεννημένη και μεγαλωμένη εδώ με πολλούς φίλους και διασυνδέσεις στο Hollywood».

Η αλήθεια είναι πως η περιοχή είναι αρκετά μεγάλη και σίγουρα –λόγω του ότι διαμένουν αρκετοί διάσημοι και πλούσιοι- είναι εύκολο να κάνει αποδράσεις με την οικογένειά σου. Ωστόσο, εμείς δυσκολευόμαστε λίγο να πιστέψουμε ότι οι δυο τους πρόκειται να μετακομίσουν στην Αμερική... μιας και όσο αντιδραστικοί και αν είναι, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Αν φυσικά ισχύει, θα το μάθουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan Markle  |  Harry  |  royals  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ