ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Barack: «Tην ώρα που ξεμπέρδευα με τη δουλειά, κοιμόταν. Οπότε η Michelle κοιμάται από τις 9»

Η αγαπημένη πρώην πρώτη κυρία βρέθηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel την Τρίτη (16/03/2021) με αφορμή την πρεμιέρα της δικής της εκπομπής μαγειρικής στο Netflix.

Ο Jimmy θυμήθηκε μια ερώτηση που της είχε κάνει το 2018 με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας της, την οποία επανέλαβε «Σε είχα ρωτήσει για τη νύχτα που η SEAL Team Six εξολόθρευσαν τον Osama Βin Laden με εντολή του συζύγου σου, αν κάνατε έρωτα εκείνη τη βραδιά για να το γιορτάσετε». Η Michelle χαρακτήρισε την ερώτηση «άρρωστη» και απάντησε «Ξέρεις, θα πρέπει να πω στο κοινό σου ότι για κάποιους πολύ άρρωστους λόγους, έχεις εμμονή με αυτή την οπτική αυτού του ιστορικής σημασίας γεγονότος με τρόπο που κανένας άλλο δεν έχει -κανένας άλλος, σε όσες συζητήσεις έχω κάνει στη ζωή μου, δεν έχει επιμείνει σε αυτό όπως εσύ Jimmy Kimmel». Συμπληρώνοντας «Το γυρνάω σε εσένα. Αυτό είναι που θες να ξέρεις. Είσαι ακόμα ένα παιδάκι στο δωμάτιό σου, κάτω από τα σκεπάσματα με ένα φακό, ελπίζοντας ότι δεν θα σε δει κανείς».

Να σημειώσουμε πως την ίδια ακριβώς ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει και ο Barack Obama στην ίδια εκπομπή το Νοέμβριο (2020) με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «A Promised Land». Ο Jimmy τον ρωτά «Μια προσωπική ερώτηση λοιπόν: Την έκανα στη σύζυγό σου -της έκανα συνέντευξη πέρυσι- και μου είπε ‘Την επόμενη φορά που θα σε δω, θα σου απαντήσω και θα σου πω μια ιστορία’. Αλλά δεν την έχω δει. Οπότε, τη νύχτα που σκότωσε τον Βin Laden, κάνατε έρωτα με την Michelle;».
Με τον Barack να απαντά «Υποπτεύομαι ότι κοιμόταν. Διότι η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές, την ώρα που ξεμπέρδευα με τη δουλειά, κοιμόταν. Οπότε η Michelle κοιμάται από τις 9».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ