ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως πιθανότατα έχετε ήδη ακούσει, η βρετανική βασιλική οικογένεια, αυτό το διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο βασιλικό γάμο που θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου. Ναι, αναφερόμαστε σε αυτόν της πριγκίπισσας Ευγενίας. Αυτό βέβαια το ξέραμε εδώ και καιρό, αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι το ότι η Kate Middleton μάλλον δεν θα παρευρεθεί στον γάμο. Ναι, καλά ακούσατε! Και εμάς μας έκανε τρομερή εντύπωση, γι’ αυτό και ψάξαμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει!

Αρχικά, όπως μάλλον και εσύ, θεωρήσαμε ότι οι δυο royals μάλλον έχουν κάποιου είδους κόντρα, την οποία μάλιστα αγνοούμε… γιατί αλλιώς δεν εξηγείται! Κι’ όμως, τελικά υπάρχει άλλη εξήγηση!

Ο λόγος για τον οποίο η Δούκισσα του Cambridge ενδεχομένως να μην σταθεί στο πλευρό του συζύγου της σε αυτόν το γάμο είναι η αδελφή της!

Όπως ήδη γνωρίζεις η αδερφή της Kate Middleton, Pippa, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, με τον σύζυγό της James Matthews. Σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή αδερφή της Kate, θα φέρει στον κόσμο το παιδί της τον Οκτώβρη του 2018. Και τον ίδιο μήνα στις 12, παντρεύεται η πριγκίπισσα Ευγενία. Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, ενδεχομένως η Kate να αναγκαστεί να διαλέξει την παρουσία της, ανάμεσα σε δύο πολύ σημαντικά events.

Και όσο σημαντικές και αν είναι οι δύο εκδηλώσεις, η Kate σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξει την αδελφούλα της. Και κάπου εδώ εμείς να πούμε ότι η απόφασή της είναι απόλυτα σεβαστή και λογικότατη!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ