ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Σε μια υπέρλαμπρη τελετή στο Nikia Theatre στο Λος Άντζελες, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ τα MTV Video Music Awards 2011.
Σας παρουσιάζουμε τους νικητές!

H Katy Perry, η μεγαλύτερη κερδισμένη της βραδιάς, πήρε το βραβείο καλύτερου video clip της χρονιάς για το τραγούδι της «Firework», αφήνοντας με άδεια χέρια την Adele με το «Rolling In the Deep», Beastie Boys «Make Some Noise», Bruno Mars, «Grenade» και Tyler, The Creator, «Yonkers».

Η Lady Gaga όπως ήταν αναμενόμενο πήρε στο σπίτι το βραβείο του καλύτερου γυναικείου video clip για το τραγούδι της «Born this way», ενώ καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης βραβεύτηκε ο Tyler, The Creator, με το τραγούδι του «Yonkers», σκηνοθετημένο από τον Wolf Haley.

Ο Justin Bieber έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού κέρδισε το βραβείο καλύτερου αντρικού video clip με το «U Smile», βάζοντας τα γυαλιά σε Eminem και Kanye West, ενώ το βραβείο καλύτερης συνεργασίας κερδίζει η Katy Perry με τον Kanye West, για το τραγούδι τους «E.T.».

Το βραβείο καλύτερου Ηip-Ηop video κερδίζει η Nicki Minaj με το «Super Bass», το βραβείο για το καλύτερο ροκ βίντεο κέρδισαν οι Foo Fighters με το τραγούδι τους «Walk», το βραβείο καλύτερου Pop video κέρδισε η Britney Spears με το «Till the World Ends», ενώ το βραβείο για το καλύτερο βίντεο με μήνυμα κέρδισε η Lady Gaga με το τραγούδι της «Born Τhis Way»  

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ