ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αν δεν ζεις στην Αμερική δύο πράγματα θες να δεις από το Super Bowl: το ημίχρονο και το σόου που θα παρουσιάσει ο καλλιτέχνης και οι φανταστικές διαφημίσεις που προβάλλονται. 

Φέτος ξεχωρίσαμε τέσσερις:

1. Ο Peter Dinklage (o Tyrion του ''Game of Thrones'') βγαίνει μέσα από τις φωτιές και, με τη φωνή του Busta Rhymes, ραπάρει το ''Look at me Now''. Από την άλλη, ο Morgan Freeman με τη δύναμη του πάγου και τη φωνή της Missy Elliott ραπάρει ''Get ur Freak On''. Όλα αυτά σε ένα επικό rap battle για την κοινή διαφήμιση των Doritos και του Mountain Dew.

2. Cindy Crawford εμφανίζεται ξανά στη διαφήμιση της Pepsi, 26 χρόνια μετά, με το ίδιο ακριβώς κόνσεπτ... αλλά για μερικά μόνο δευτερόλεπτα. Η εμφάνιση της γίνεται μέσα σε ένα μεγαλύτερο βίντεο για το πώς ''η Pepsi είναι για όλους'' αλλά παρόλα αυτά βλέπουμε και τον γιο του supermodel, Presley Gerber

3. H Amazon βρήκε μια έξυπνη ιδέα για να διαφημίση των συσκευών Alexa. Στη διαφήμιση, οι συσκευές Amazon Alexa χάνουν τη... φωνή τους και η εναλλακτική ιδέα της εταιρείας είναι φανταστική. Έτσι ο κόσμος πλέον ακούει τον Gordon Ramsay, τη Rebel Wilson, την Cardi B ή ακόμα και την ανατριχιαστική φωνή του Anthony Hopkins να απαντούν live στις ερωτήσεις. 

4. Ο Steven Tyler μπαίνει σε ένα KIA και ταξιδεύει πίσω στον χρόνο κάνοντας ανάποδους γύρους σε ένα γήπεδο. Στο τέλος, από το αυτοκίνητο βγαίνει μια νεαρότερη εκδοχή του τραγουδιστή, με μουσική υπόκρουση το ''Dream On''. 

 

Ποια προτιμάτε εσείς;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ