ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Η Ναταλία Δραγούμε βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως πριν από αρκετά χρόνια είχε πέσει θύμα κάποιου επιτήδειου, ο οποίος χρησιμοποίησε γυμνές σκηνές της από σίριαλ σε πορνογραφικές σελίδες για να κερδίσει χρήματα.
Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως θύματα σε αντίστοιχη περίπτωση βρέθηκαν ακόμη 50 περίπου συνάδελφοί της και για τον λόγο αυτό βρέθηκαν στα δικαστήρια.

«Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, δεν μπορείς να το μετανιώσεις μετά. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό, το οποίο δεν το είχα υπόψιν μου τότε, ήταν το Internet. Δεν το ήξερα. Αν ήξερα ότι μπορεί να πάρουν σκηνές, χωρίς να πας να δεις την ταινία ή το σίριαλ, εκεί μπορεί να το είχα ξανασκεφτεί.

Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου 50 ηθοποιοί, που ένας άνθρωπος μας πήρε σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, γιατί τότε στο διαδίκτυο, πλήρωνες. Υπάρχει μία ειδική κάρτα κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Έβαζε εμάς, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνογραφικό υλικό, που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε και πλήρωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Δραγούμη.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ