ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η μοναδική επιθυμία της αμέσως μετά την κηδεία.

Μπορεί να πέρασε ενάμισης μήνας από το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, άλλα μία νέα αποκάλυψη ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα και αυτή είναι τα λόγια - επιθυμία που είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στους συγγενείς της αμέσως μετά την κηδεία του συζύγου της.

Σύμφωνα με τον Mike Tindall, σύζυγο της εγγονής της βασίλισσας Zara Tindall, η βασίλισσα ήθελε να είναι μόνη.

Όπως αποκάλυψε ο Tindall σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη στην βρετανική εκπομπή 'Good Morning Britain', η βασίλισσα ζήτησε σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να την αφήσουν μόνη της μετά την κηδεία και φυσικά όλοι το σεβάστηκαν. Όπως είπε "μετά την κηδεία είπε 'πρέπει όλοι σας να φύγετε' οπότε δεν μπορούσες να δείξεις την υποστήριξη σου μετά”.

Να θυμίσουμε πως βασιλική οικογένεια έπρεπε να κάνει κάποιες αλλαγές στα αρχικά σχέδια της κηδείας εξαιτίας της πανδημίας με μόνο 30 συγγενείς και φίλους να επιτρέπονται στην τελετή: "Ήταν δύσκολο αλλά η κηδεία οργανώθηκε πολύ καλά. Νομίζω ότι θα ήταν πιο ευτυχισμένος με τον τρόπο που έγινε” είπε ο Tindall.

Ο Mike Tindall είχε μιλήσει για την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου και στο podcast του, λέγοντας ότι "εάν θυμηθώ την ημέρα, πόσο μυστηριώδης ήταν χωρίς κόσμο και με αποστάσεις, ο τρόπος που ήταν όλα, ήταν η ιδανική μέρα, έτσι ακριβώς όπως θα ήθελε, εάν αυτό βγάζει νόημα. Χωρίς φασαρίες, απλά έγινε”.

Όπως είχε πει η βασίλισσα διαχειρίστηκε το πένθος της με αξιοζήλευτο τρόπο: "Η αγάπη μου για τη βασίλισσα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Καθόταν εκεί μόνη της, απομονωμένη, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος αυτή την περίοδο, για να είναι το καλό παράδειγμα. Είναι απίστευτη, πραγματικά απίστευτη”.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ