ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα αποκάλυψε ηθοποιός

Ένας ακόμα ηθοποιός βγήκε μπροστά αποκαλύπτοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο Χρήστος Συριώτης, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο ηθοποι΄ος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε κατά τη συνεργασία του με τον γνωστό ηθοποιό, ενώ την ίδια περίοδο έδινε μάχη με τον καρκίνο. 

«Τολμώ να πω πως δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στο θέατρο αλλά ότι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου. Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου. Ήταν λάθος μου που πίστεψα πως η παραμονή μου στο καλοκαιρινό σχήμα της περιοδείας εκείνης θα βοηθούσε την καταρρακωμένη μου ψυχολογία. Έπρεπε να είχα σταματήσει και να είχα αποχωρήσει όταν έμαθα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας μου με τον καρκίνο και όταν έκανα το πρώτο χειρουργείο κατά την διάρκεια των προβών.

Πίστεψα όμως πως η παραμονή μου στις πρόβες θα μου έκανε καλό στην ψυχή. Και έπειτα σκεφτόμουν ως επαγγελματίας ηθοποιός. Στρατιώτης οφείλω να είμαι στην δουλειά μου, ότι και αν συμβαίνει» είπα. Που να ήξερα όμως αυτό που θα ζούσα, αυτά που θα ζούσαμε εκείνο το φρικτό καλοκαίρι.

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου δεν πίστευα πως σε μία επαγγελματική συνθήκη θα βιώναμε μια κόλαση εξευτελισμών της ύπαρξης και του επαγγέλματός μας. Ντροπή, πόνος, θλίψη!

Μου είναι αδιανόητο ακόμα και σήμερα, που έχουν ακουστεί όλα αυτά, να σκεφτώ πώς ένας άνθρωπος που θέλει να ονομάζεται καλλιτέχνης και μάλιστα θεωρεί τον εαυτό του υπερταλαντούχο ασκεί σε τέτοιο βαθμό τη βία της εξουσίας. Έπαρση, οίηση, αλαζονεία κι ένα εξουσιαστικό 'εγώ'».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ