ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Αυτή η αγωγή στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ότι ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιοι, ισχυροί ή διάσημοι μπορεί να είστε, δεν είστε πάνω από το νόμο.»

Τον Kevin Spacey έχουν μηνύσει δύο άντρες που ισχυρίζονται ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν νέοι έφηβοι τη δεκαετία του 1980.
Ένας από αυτούς είναι ο ηθοποιός Anthony Rapp, γνωστός για τη δουλειά του στην τηλεοπτική σειρά Star Trek: Discovery, ο οποίος κατηγόρησε πρώτη φορά τον Kevin Spacey τον Οκτώβριο του 2017. Ο δεύτερος είναι ανώνυμος στην υπόθεση.

Και οι δύο άνδρες λένε ότι ήταν 14 ετών όταν ο Spacey - αστέρι ταινιών, όπως των The Usual Suspects, American Beauty και Seven - φέρεται να τους επιτέθηκε και τον μηνύουν για σεξουαλική επίθεση, βιαιοπραγία και εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Σε μια υπόθεση που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη, ο Rapp λέει ότι ο Spacey τον προσκάλεσε σε ένα πάρτι στο διαμέρισμά του στο Manhattan το 1986. Εκεί, ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα μιας «ανεπιθύμητης σεξουαλικής πράξης» όταν ο Spacey άρπαξε τους γλουτούς του.

Ο δεύτερος λέει ότι ήταν 12 ετών όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Spacey, ο οποίος δίδαξε μια τάξη υποκριτικής το 1981. Όταν ήταν 14 ετών, αναφέρει η υπόθεση, ο Spacey φέρεται να τον προσκάλεσε στο διαμέρισμά του. Στη συνέχεια φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το αγόρι, σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα.

Ο Peter J Saghir, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί και τους δύο άνδρες, δήλωσε ότι «Αυτή η αγωγή στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ότι ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιοι, ισχυροί ή διάσημοι μπορεί να είστε, δεν είστε πάνω από το νόμο.»

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ