ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ο ίδιος είναι ένας πασίγνωστος τραγουδιστής, έχει «μαγευτεί» από την περιζήτητη Kim και επιμένει να την πολιορκεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα της “Page Six”.

Μετά την πρόσφατη εμφάνιση της Kim Kardashian ως single, πυροδοτούνται φήμες ότι η ίδια είναι ξανά ερωτευμένη με έναν νέο διάσημο άνδρα.

Ο ίδιος είναι ένας πασίγνωστος τραγουδιστής, ο οποίος όλα δείχνουν ότι έχει «μαγευτεί» από την περιζήτητη Kim και επιμένει να την πολιορκεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα της “Page Six”.

Πηγή από το περιβάλλον της ίδιας αναφέρει πως πολλοί είναι οι άντρες που προσπαθούν να προσεγγίσουν την 40χρονη μεταξύ τους αθλητές, ηθοποιοί και εκατομμυριούχοι.

Η Kim πάντως δήλωνε «Πως δεν θέλει να βιαστεί να κάνει δεσμό αλλά έχει ανοιχτό μυαλό».

Κατά τα άλλα άτομο από τον κοντινό της κύκλο δήλωσε «Ο άντρας που θα την κερδίσει πρέπει να καταλάβει πως η οικογένειά της προηγείται και πως η Kim είναι πρώτα μαμά τεσσάρων παιδιών»

Ο λόγος γίνεται για τον τραγουδιστή Maluma που εθεάθη μαζί της το Σαββατοκύριακο σε ένα event για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου “The Goodtime Hotel” χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι αφού οι ίδιες πηγές λένε ότι οι 2 τους είναι μόνο φίλοι, «Η βραδιά στο Miami ήταν ωραία και πολλοί άνθρωποι προσπαθούσαν να βγάλουν μια φωτογραφία την Kim με τον Maluma» είπαν χαρακτηριστικά.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ