ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η sexy ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα.

Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια, που σε όρους Χόλιγουντ αντιστοιχούν σε μία αιωνιότητα. Πρόσφατα η ηθοποιός γιόρτασε την επέτειο γάμου τους με μια αισθησιακή φωτογραφία, που μοιάζει βγαλμένη από τολμηρό editorial μόδας, και την ανάρτηση: «Χρόνια πολλά, μωρό μου!».

Nα θυμίσουμε πως νωρίστηκαν τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της Nicole Kidman από τον Tom Cruise, σε ένα γκαλά το 2005, και ήταν –σχεδόν- έρωτας με την πρώτη ματιά, αν και παραλίγο να μην εξελιχθεί γιατί δεν κατάλαβαν από την αρχή ο ένας το ενδιαφέρον του άλλου. «Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι τον είχα ερωτευτεί, αλλά εκείνος δεν ενδιαφερόταν για μένα» θα έλεγε πολλά χρόνια μετά η Kidman στην Ellen DeGeneres.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Πιο ποιητικές είναι οι αναμνήσεις του Urban, όπως τις περιέγραψε στην Oprah Winfrey: «Σου το ορκίζομαι, γλίστρησε κατά μήκος του χώρου, αιωρείτο. Δεν ξέρω πώς το έκανε. Ήταν απόκοσμο και υπήρξε μια στιγμή που ήταν μόνη της και σκέφτηκα, απλά θα πάω να της πω γεια». Από την πρώτη κουβέντα που αντάλλαξαν αμέσως ένιωσαν να ταιριάζουν, αν και όπως ισχυρίζεται η Kidman, θα έπρεπε να περάσουν τέσσερις ακόμα μήνες για να της τηλεφωνήσει.

«Σου το ορκίζομαι, γλίστρησε κατά μήκος του χώρου, αιωρείτο. Δεν ξέρω πώς το έκανε. Ήταν απόκοσμο και υπήρξε μια στιγμή που ήταν μόνη της και σκέφτηκα, απλά θα πάω να της πω γεια»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ