ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Σαράντης Μαριεττής

Για λεκτική βία και εργασιακό bulling μίλησε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Νίκος Ορφανός καλεσμένος στην εκπομπή "Αυτός κι ο Άλλος" της ΕΡΤ, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει υπάρξει θύμα άσχημης συμπεριφοράς στο εργασιακό του περιβάλλον, από τον ίδιο τον σκηνοθέτη.

Μετά τον ασκό του Αιόλου που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου και η Ζέτα Δούκα, πολλοί είναι οι ηθοποιοί που μας άνοιξαν την καρδιά τους και τόνισαν πως τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ανάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός ηθοποιός που δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που όταν νιώθει τους άλλους χαρούμενους και χαμογελαστούς χαλιούνται και θέλουν να τους στραπατσάρουν".

"Ήταν σε μια καλοκαιρινή περιοδεία που ο σκηνοθέτης μου μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο. Ενώ κανονικά έπρεπε να βρισκόμαστε μια ώρα πριν από την παράσταση, αυτός μας έλεγε δύο ώρες νωρίτερα χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος για αυτό. Εγώ έτυχε κι άργησα μια ημέρα που είχε κίνηση και πήγα μισή ώρα αργότερα με αποτέλεσμα να χάσω αυτήν την πρόβα", πρόσθεσε.

Αυτό που πραγματικά τον άφησε άναυδο ήταν η κατάχρηση εξουσίας του σκηνοθέτη και η έλλειψη σεβασμού του ενώπιον του κόσμου που ήρθε να τον τιμήσει με τη παρουσία του.

"Με περίμενε πυρ και μανία κι αρχίζει και με βρίζει ακριβώς πίσω από την πόρτα του θεάτρου, ενώ ο κόσμος έπαιρνε εισιτήρια και μας κοιτούσε. Ήμασταν προς το τέλος των παραστάσεων ενώ στην αρχή μου έλεγε ύμνους. Μάλλον με είδε μετά ανταγωνιστικά κι ήθελε να είμαι αυλικός του", συμπλήρωσε.

"Είπε ότι είμαι απαράδεκτος και δεν είμαι επαγγελματίας και να μην με ξαναδεί… Δεν το περίμενα τόσο πολύ, γιατί μου έλεγε είσαι μ…ς αρ…ι γ…ι μπροστά στον κόσμο και δεν τον αντιμετώπισα κάπως για να μην ξεφτιλιστούμε με τον θίασο. Στο ξεκίνημά σου είσαι αρκετά φοβισμένος ειδικά όταν δουλεύεις με έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς… ‘Έχω φάει πολύ bullying από καθηγητές μου που στην συνέχεια αγαπηθήκαμε’", κατέληξε ο Νίκος Ορφανός.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη παρακάτω:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ