ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα είπε για τις δύο γυναίκες ο Αμερικανός πρώην επαγγελματίας μπέιζμπολ

Σε μια σπάνια συνέντευξή του ο Alex Rodriguez μίλησε στο podcast του Raising the Bar για την σύντορφό του Jennifer Lopez και την πρώην του, Cynthia Scurtis και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral.

Αναλυτικότερα, ο 45χρονος πρώην αστέρας των Yankees μίλησε για το πώς συμμετέχει, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του στο μεγάλωμα των παιδιών του Natasha και Ella, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Cynthia Scurtis και αποκάλυψε πως λατρεύει την μικτή οικογένειά του.

«Ο πατέρας μου με άφησε όταν ήμουν 10 χρόνων και έχω ακόμα μια τρύπα στην καρδιά μου γιατί έφυγε σε εκείνη την ηλικία. Ήμουν περίπου στα 11 όταν έδωσα μία υπόσχεση στον εαυτό μου, ότι θα είμαι ο καλύτερος πατέρας όποτε έρθει αυτή η στιγμή», είπε ο Rodriguez. «Αυτό είναι μακράν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τα δύο όμορφα κορίτσια μου, και τώρα τα τέσσερα παιδιά μας», κάνοντας αναφορά στα δίδυμα της Lopez, Max και Emme, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony.

Αποκαλώντας την πρώην σύζυγό του «μεγάλη μητέρα», ο Alex είπε ότι όλοι τους συνεργάζονται, ώστε να δημιουργήσουν το καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά τους. «Μετατρέψαμε αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί αρνητικό σε θετικό, λέγοντας στα κορίτσια, κοιτάξτε, τώρα δεν έχετε ένα σπίτι, έχετε δύο σπίτια. Δεν έχετε δύο γονείς, έχετε τέσσερις γονείς. Είστε τυχερές και πιο χαρούμενες», αποκάλυψε ο ίδιος.
O πρώην αστέρας του μπέιζμπολ παραδέχτηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ ότι το να είσαι σε μια μεικτή οικογένεια «χρειάζεται πλοήγηση», αλλά βάζοντας τις κόρες του ως προτεραιότητα, βρίσκει τον εαυτό του «πιο συμπονετικό, πιο σκεπτόμενο». «Όταν θέλω να περάσω τα Χριστούγεννα με τα κορίτσια, μπορεί να αρχίσω να το συζητάω από τον Ιούλιο, σε αντίθεση αν το σκεφτόμουν αλλιώς θα έπαιρνα στις 15 Δεκεμβρίου και θα έλεγα: «Γεια Cynthia, μπορώ να έχω τα παιδιά;».

Όλο αυτό ήταν μία ωραία εμπειρία για μας. Έχω πολύ καλή σχέση με τον (σύζυγο της Cynthia) Angel Nicolas, είναι υπέροχος με τα κορίτσια μου», είπε.

Στην συνέχεια, αστειευόμενος, ο αρραβωνιαστικός της Lopez είπε πως η καραντίνα μαζί με εκείνη και τα τέσσερα παιδιά τους, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν ήταν πάντα εύκολη. «Είχαμε ένα γεμάτο σπίτι. Ήμασταν έξι άτομα με ισχυρές προσωπικότητες... Είμαστε πολλοί. Είμαστε μια οικογένεια Λατίνων, είμαστε δυναμικοί και όλοι έχουμε ισχυρές απόψεις».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ