ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού στο Instagram.

Ένας χρόνος και κάτι από τότε που η Αλίκη Κατσαβού, έχασε τον άνδρα της ζωής της, ολόκληρη η Ελλάδα έναν από τους πιο αγαπημένους της ηθοποιούς, και ο μικρός Φοίβος τον πατέρα του Κώστα Βουτσά.

Μαζεύοντας τα «κομμάτια» της η Αλίκη προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει το παιδί της από τη θλίψη, και κάποιες φορές μοιράζεται με λακωνικές λεζάντες στιγμιότυπα από τη ζωή τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με την τελευταία να είναι μια φωτογραφία με τον 5χρονο πλέον Φοίβο και την νονά του Μάρθα Καραγιάννη, την οποία επισκέφθηκαν το Πάσχα.

Αν και πριν από μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει άσχημα νέα για την υγεία της ηθοποιού (σ.σ. Μάρθα Καραγιάννη), μέχρι που συγκάτοικός της, Ντόρα Δούμα, βγήκε σε εκπομπή στην τηλεόραση και τις διέψευσε. Όμως η ίδια στην φωτογραφία φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη αλλά χαρούμενη για την επίσκεψη που δέχτηκε.

Η Αλίκη είχε ερωτηθεί από την Σάσα Σταμάτη στο παρελθόν για το πώς διαχειρίζεται τον θάνατο του συζύγου της, απάντησε «Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. [Ο Φοίβος] ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο: “Πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ