ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ανοίγει ξανά η έρευνα

Ανοίγει ξανά η έρευνα των κατηγοριών για βιασμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος του Gerard Depardieu, δύο χρόνια αφότου έκλεισε λόγω έλλειψης στοιχείων. 

Το θύμα, που φαίρεται να είναι Γαλλίδα ηθοποιός, κατήγγειλε στην αστυνομία στα τέλη Αυγούστου του 2018 ότι βιάστηκε δύο φορές στο σπίτι του πρωταγωνιστή στο Παρίσι. Η έρευνα άνοιξε ξανά το περασμένο καλοκαίρι, μέχρι που τον Δεκέμβριο του 2020 κατατέθηκε μήνυση. Ο δικηγόρος του Depardieu δήλωσε πως ο ηθοποιός, που είναι ελεύθερος αλλά υπό επιτήρηση, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγοριες, και ειναι δυσαρεστημένος που το θέμα παίρνει τόση προβολή. Σύμφωνα με πηγές, ο Γάλλος ηθοποιός είναι φίλος της οικογένειας της ηθοποιού. 

Ο Depardieu είναι ένας από τους πιο γνωστούς Γάλλους ηθοποιούς με μια σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων Γαλλικών ταινιών αλλά και με πολλές Αγλλικές ταινίες στο ενεργητικό του. Είναι επίσης γνωστός για τη συνήθεια του να γυρίζει την μία ταινία μετά την άλλη, έχοντας πάνω από 200 τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές ταινίες μέσα σε 50 χρόνια καριέρας. 

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται πρωταγωνιστής σε σκάνδαλα. Το 2005 κτύπησε και άφησε αναίσθητο έναν φωτογράφο, το 2011 ούρησε στην καμπίνα ενός αεροπλάνου σε μια πτήση από το Παρίσι στο Δουβλίνο, το 2012 επιτέθηκε σε μοτοσυκλετιστή στο κέντρο του Παρισιού και το 2013 τον βρήκε η αστυνομία να οδηγεί μεθυσμένος. 

''Ο άντρας είναι σκοτεινός, αλλά ο ηθοποιός είναι τεράστιος'' είχε πει η Catherine Deneuve, που πρωταγωνίστησε μαζί του το 1980 στην ταινία ''The Last Metro''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ