ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Νομίζω ότι, σε κάποιο επίπεδο, ο Γούντι είναι γυναίκα» είπε η Κέιτ Ουίνσλετ. «Απλά, νομίζω ότι είναι σε μεγάλη επικοινωνία με αυτή την πλευρά του εαυτού του. Καταλαβαίνει τους γυναικείους χαρακτήρες τους οποίους δημιουργεί με εξαιρετικό τρόπο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Sydney Morning Herald.

«Οι γυναικείοι χαρακτήρες του είναι πάντα τόσο πλούσιοι και γενναιόδωροι και τίμιοι με αυτό που αισθάνονται, και ξέρει πώς να γράφει τους διαλόγους τους για να το μεταδώσει όλο αυτό» συνέχισε η Κέιτ, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γούντι Άλεν «Wonder Wheel».

Λίγο νωρίτερα, η εφημερίδα The Los Angeles Times είχε ρωτήσει τη 42χρονη ηθοποιό τι σκέφτεται για τους ισχυρισμούς ότι ο Γούντι Άλεν άσκησε βία κατά γυναικών.

Η απάντηση της Κέιτ Ουίνσλετ ήταν διπλωματική: «Στο τέλος της μέρας, κοιτάς τα γεγονότα. Είναι ένας άνθρωπος 81 χρόνων που είχε για δύο χρόνια περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Απ' ότι ξέρω, δεν καταδικάστηκε για τίποτα. Είμαι ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης. Δεν γνωρίζω την οικογένειά του. Άκουσα και διάβασα ακριβώς αυτά που κι εσείς ακούσατε και διαβάσατε. Είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ