ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Μια υπέροχη κίνηση από το πρώην βασιλικό ζευγάρι

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο πρίγκιπα Harry και η σύζυγός του Meghan Markle να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια μια νέα τους κίνηση... η οποία κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον μας! Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bazaar.com, το πρώην βασιλικό ζευγάρι υποστηρίζει την καμπάνια Stop Hate For Profit, η οποία στοχεύει σε ένα παγκόσμιο μποϊκοτάζ των διαφημίσεων στο Facebook λόγω της επανειλημμένης αποτυχίας της εταιρείας να αντιμετωπίσει το μίσος και το ρατσιστικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα.

Πηγή που συνεργάζεται με τους Sussexes υποστηρίζει πως το εγχείρημα το ζευγαριού δεν πρέπει να μας κάνει καμία εντύπωση, αφού "Για μεγάλο διάστημα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex προσπαθούσαν να ωθήσουν την τεχνολογία προς μια πιο ανθρώπινη κατεύθυνση - κάτι που προέκυψε μετά από την μεγάλη ενασχόλησή τους σε ζητήματα ψυχικής υγείας στην εποχή των κοινωνικών δικτύων. Το σκεπτικό αυτό υπάρχει επίσης πίσω από την νέα οργάνωση που προσπαθούν να δημιουργήσουν".

Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε πως το #StopHateForProfit ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου, με στόχο του να σταματήσουν οι διαφημιστικές δαπάνες στο Facebook και το Instagram για τον Ιούλιο του 2020 και να αντιμετωπιστεί ο ρατσισμός σε όλες τις πλατφόρμες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ben Acosta (@benacosta728) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ