ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ο Justin Timberlake έχει αναλάβει το ημίχρονο του φετινού Super Bowl και, όπως ήταν αναμενόμενο, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά. 

Το νέο του album, λοιπόν, φέρει τον τίτλο ''Man of the Woods'' και κυκλοφορεί 2 Φεβρουαρίου, δηλαδή δύο μέρες πριν ο Timberlake ανέβει στη σκηνή του Super Bowl. Το πρώτο single πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Ιανουαρίου και για να μας βάλει λίγο στο κλίμα και το ύφος της νέας του δουλειάς, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε ένα teaser κινηματογραφικών προδιαγραφών. 

''Το album, αλήθεια, είναι εμπνευσμένο από τον γιο μου, τη σύζυγο μου, την οικογένεια μου και, περισσότερο από κάθε album που έγραψα ποτέ, από τον τόπο καταγωγής μου - είναι προσωπικό'' λέει ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια του τρέιλερ. 

Το Twitter φυσικά έσπευσε να σχολιάσει τα τοπία και το ύφος του τρέιλερ, που θύμιζαν την ταινία ''Brokeback Mountain''. ''O JT μοιάζει λες και θα δοκιμάσει κάτι για πρώτη φορά, σε ένα αντίσκηνο με τον Jake Gyllenhaal'' γράφει ένας χρήστης, ενώ ένα site σχολίασε το πόσο ''βαρετό'' είναι το κόνσεπτ: ''Το τρέιλερ παρουσιάζει τον καρδιοκατακτητή των NSYNC να είναι σκεπτικός σε διάφορες φυσικές τοποθεσίες, και ταιριάζει απόλυτα με το κόνσεπτ ''λευκός άντρας βρίσκει τον εαυτό του στη Δύση''. 

Όπως και να 'χει, το album κυκλοφορεί σε περίπου ένα μήνα και αυτό είναι το εξώφυλλο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ