ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Το απίστευτα ρομαντικό δείπνο που ετοίμασε για την αρραβωνιαστικιά του

Αν ακολουθείτε τον αδερφό της Kate και Pippa Middleton στο Instagram, αποκλείεται να μην έχετε προσέξει πως πρόσφατα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την έκπληξη που έκανε στην αρραβωνιαστικιά του, Alizee Thevenet. Πιο συγκεκριμένα, ο James Middleton δημοσίευσε μερικά shots από το ρομαντικό ραντεβού που οργάνωσε για τα μάτια της και μόνο.

Όπως έγραψε ο ίδιος στην λεζάντα του post, επειδή είχαν πολύ καιρό να βγουν ραντεβού, ετοιμάσει για εκείνη ένα πικνίκ, με παρέα τα σκυλιά τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, ο James μετέτρεψε το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου σε τραπέζι στο οποίο έβαλε κρασί, λουλούδια ενώ έστρωσε κι ένα χαλί για να απολαύσουν το γεύμα τους. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, της έκανε δώρο ένα κόσμημα Bulgari από τη νέα κολεξιόν που σκοπό έχει να βοηθήσει τον οργανισμό Save the Children.
Μαθαίνοντας τις χειρονομίες του, παραδεχόμαστε πως φαντάζει ο "τέλειος άντρας". Είναι όμως; Υποθέτουμε πως αν όχι τέλειος, είναι ιδιαίτερα καλός... αλλά την αλήθεια την ξέρει μάλλον μόνο η Alizee!

Όπως επίσης αποκάλυψε, της έκανε δώρο ένα κόσμημα Bulgari από τη νέα κολεξιόν που σκοπό έχει να βοηθήσει τον οργανισμό Save the Children.Το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλλει τα γαμήλια σχέδιά του λόγω του κορωνοϊού, όμως ζει τον έρωτά του καθημερινά και τίποτα δεν μπορεί να τους χαλάσει τη σχέση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ