ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Οι τρεις δραματικές, ερωτικές ταινίες του franchise ''Fifty Shades'' κυκλοφόρησαν το 2015, το 2017 και το 2018 και παρόλο που είχαν μεγάλη επιτυχία στο box office οι κριτικοί δεν είχαν πολλά καλά να πουν και το ίδιο συνέβη και με μεγάλη μέρος του κοινού. Μαζί, οι τρεις ταινίες έφεραν συνολικά έσοδα που ξεπερνούσαν το $1 δισεκατομμύριο έναντι των $150 εκατομμυρίων του budget αλλά είναι πλέον από τις πιο γνωστές ταινίες με τις χειρότερες κριτικές. 

Οι δύο πρωταγωνιστές, Dakota Johnson και Jamie Dornan, η αλήθεια είναι πως δεν είχαν σχολιάσει κάτι για τις κριτικές αυτές, αλλά ο Dornan αποφάσισε να το κάνει έστω και τρία χρόνια μετά. 

Μιλώντας στο βρετανικό GQ, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν διστακτικός ακόμα και μετά την οντισιόν του για τον ρόλο του Christian Grey: ''Ο Charlie Hunnam πήρε τον ρόλο και ανακοινώθηκε επίσημα. Ήμουν ανακουφισμένος, σκεφτόμουν 'τι ωραία, και πόσο εφιάλτης θα γίνει για αυτόν τον καημένο που θα περάσει από εξέταση και πριν ακούσει κάποιος για την δουλειά του θα τον μισίσουν''' είπε αναφερομένος στα πρώτα πλάνα με τον Hunnam στο ρόλο, αλλά σύντομα αυτό είχε αλλάξει ''Αποσύρθηκε και πήρα εγώ τον ρόλο και ένιωσα όλο το μίσος''. 

''Δεν υπάρχει τίποτα σαν το 'Fifty Shades'. Βασίστηκε στα βιβλία και ήμασταν πιστοί σ' αυτά. Τα βιβλία είχαν τεράστιο κοινό, φανατικό κοινό και τα μισούσαν οι κριτικοί. Ξέρεις πως θα έχεις αυτές τις ταινίες για τους φαν, που θα λατρέψουν οι φαν και που θα σου φέρουν πολλά λεφτά, αλλά ξέρεις πως οι κριτικοί έτριβαν τα χέρια τους και έτσι ακριβώς έγινε. Ξέροντας πως θα συμβεί, όταν το βλέπεις να συμβαίνει είναι εξαιρετικά δύσκολο. 

Το θέμα είναι πως, όποια ταινία έχω κάνει στην καριέρα μου μετά απ' αυτές, την έκανα χάρη σ' αυτές τις ταινίες. Όλες οι ανεξάρτητες παραγωγές που έχω κάνει τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια γίνονται επειδή τους δίνουν χρήματα, επειδή είμαι εγώ μέσα και εγώ ήμουν σε ένα franchise δισεκατομμυρίων. Έτσι πάει. Μου έδωσαν τόσα πολλά, γι' αυτό δεν μετανιώνω''. 

 Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ