ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Το ισχυρό μήνυμα που θέλει να περάσει ο τραγουδιστής μέσα από τα τραγούδια του

Στις 19 Μαρτίου, κυκλοφορεί από την RBMG/Def Jam Recordings το έκτο στούντιο άλμπουμ του Justin Bieber. Αν και προς το παρόν δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η πλήρης λίστα των τραγουδιών του «Justice», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι βέβαιο ότι το νέο LP -έρχεται μετά το Changes του 2020- θα περιλαμβάνει τα τρία πλέον πρόσφατα τραγούδια του σταρ της pop: το «Holly», στο οποίο συμμετέχει ο Chance the Rapper, το «Lonely» με συμμετοχή του Benny Blanco και το «Anyone» που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

«Σε μια περίοδο στην οποία υπάρχει τόσο κακό σε αυτόν τον διαλυμένο πλανήτη, όλοι αναζητούμε ίαση -και δικαιοσύνη- για την ανθρωπότητα» ανέφερε, σε ανακοίνωση, ο Justin Bieber.

«Δημιουργώντας αυτό το άλμπουμ, στόχος μου ήταν να κάνω μουσική που να δίνει παρηγοριά να κάνω τραγούδια τα οποία ο κόσμος μπορεί να νιώσει, με τα οποία μπορεί να συνδεθεί, για να αισθανθεί μικρότερη μοναξιά. Οι ταλαιπωρίες, η αδικία, ο πόνος μπορούν να κάνουν τον κόσμο να νιώθει αβοήθητος. Η μουσική είναι ένας σπουδαίος τρόπος να υπενθυμίζεται στον καθένα μας ότι δεν είμαστε μόνοι. Η μουσική είναι ένας τρόπος να σχετίζεται ο ένας με τον άλλον, να συνδέεται ο ένας με τον άλλον. Ξέρω ότι δεν μπορώ να επιτύχω λύση του προβλήματος της αδικίας με το να κάνω απλά μουσική, αλλά όντως ξέρω ότι αν όλοι κάνουμε αυτό που μας αναλογεί με το να χρησιμοποιούμε τα χαρίσματά μας για να υπηρετούμε αυτόν τον πλανήτη, και ο ένας τον άλλον, τότε είμαστε πιο κοντά στο να είμαστε ενωμένοι. Τούτο εδώ είμαι εγώ, που κάνω αυτό το μικρό που μου αναλογεί.» προσθέτει ο ίδιος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ