ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Γιατί βρέθηκε εκεί το διάσημο ζευγάρι;!

Ο Justin και η Hailey Bieber επισκέφθηκαν τις κρατικές φυλακές στην Καλιφόρνια για να συνομιλήσουν με τους κρατούμενους που συμμετέχουν σε θρησκευτικά προγράμματα.

Μετά την επίσκεψη, ο Justin δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία και προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά: δεσμεύτηκε να παράσχει στο ίδρυμα έναν ολόκληρο στόλο από λεωφορεία που θα διευκολύνουν τους συγγενείς των κρατουμένων να τους επισκέπτονται στη φυλακή.

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που ο Justin Bieber αποφάσισε να αφήσει πίσω του το "κακό" παιδί που υπήρξε κάποτε και να βρει το νόημα της ζωής στην πίστη του για το Θεό. Όπως έχει δηλώσει, μάλιστα, η σχέση του με τη νυν σύζυγό του, Hailey, τον βοήθησε να έρθει κοντά στην εκκλησία. Έτσι, συχνά συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις που σχετίζονται με την διάδοση του Ευαγγελίου και την τόνωση της πίστης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. 

 Η Hailey Bieber, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram μια σειρά από φωτογραφίες από την επίσκεψη που έκανε με το σύζυγό της και τις συναντήσεις που είχαν με τους κρατουμένους, σημειώνοντας:
 
"Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την κρατική φυλακή της Καλιφόρνια στο Λάνκαστερ. Ήταν μια μέρα που άλλαξε ριζικά τη ζωή μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους καταπληκτικούς ανθρώπους που συναντήσαμε και τις ιστορίες τους. Ευχαριστώ όλους όσους κατέστησαν δυνατή αυτήν τη συνάντηση".
 
Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την εμπειρία του ζευγαριού:
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ