ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Άλλο ένα διπολικό επεισόδιο;

Μετά την πρώτη ομιλία του Kanye West για την προεκλογική του εκστρατεία μια σειρά από Tweets του προκάλεσαν αναστάτωση στην οικογένεια Kardashians και στους fans του οι οποίοι φοβούνται για την ψυχική του υγεία.

Στην ομιλία του ο ραπερ μίλησε για το πώς μαζί με τη σύζυγό του Kim Kardashian είχαν σκεφτεί την άμβλωση όταν η Kim ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί την North.

Ω, ναι… Σωστά διαβάσατε αν όμως αυτό σας σόκαρε η συνέχεια θα σας κάνει να μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Μέσα από το Tweeter ο Kanye κατηγόρησε την σύζυγό του ότι θέλει να τον κλείσει σε ψυχιατρείο ενώ προειδοποίησε την Kris Jenner να μείνει μακριά από τα παιδιά του.

Λίγη ώρα αργότερα διέγραψε τα μήνυμα όμως σύμφωνα με τα ξένα μέσα η Kim είναι έξαλλη μαζί του για τις δηλώσεις του στην ομιλία και προσπαθεί να τον πείσει να μην διεκδικήσει την προεδρία.

Συγκεκριμένα ο Kanye έγραψε «Η Kim προσπάθησε να πετάξει για το Γουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να έρθει να με κλειδώσει, όπως στην ταινία "Get Out", γιατί έκλαψα όταν αναφέρθηκα στη σωτηρία της ζωής της κόρης μας χθες»

Όσον αφορά την πεθερά του ο ραπερ έγραψε «Kris, μην παίζεις μαζί μου. Εσύ και η ηρεμία σου δεν επιτρέπονται να είναι με τα παιδιά μου. Θα προσπαθήσετε να με κλειδώσετε» αναφερόμενος και στον σύντροφό της.

Και τέλος δήλωσε ότι η ταινία «Get Out» έχει γραφτεί για τον ίδιο.

Όπως ήταν φυσικό μετά τα περίεργα tweets οι fans ανησύχησαν με έναν από αυτούς να γράφει ότι «Το θέμα με τον Kanye West δεν είναι αστείο. Είτε το κάνει για δημόσιες σχέσεις είτε έχει σοβαρά ψυχικά ζητήματα, και το να γελάει κανείς με αυτά και να κάνει αστεία, δεν είναι σωστό. Όπως και να έχει, αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά των social media»

Ο καλός του φίλος Elon Musk δήλωσε ότι μίλησε μαζί του και ότι του φάνηκε μια χαρά.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι οικογένεια των Kardashians είναι πολύ αναστατωμένη κάνουν λόγο για άλλο ένα διπολικό επεισόδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ