ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Αν και ψάχνουν σπίτι για τον έρωτα τους.

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της διεθνούς showbiz είναι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck.

Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί μετά από 17 χρόνια και φαίνεται να είναι καλύτερα από ποτέ.

 Η ίδια η Jennifer Lopez, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πως είναι πολύ ευτυχισμένη με τον ηθοποιό, αν και στο τέλος πήγε να «καλύψει» την εξομολόγησή της αυτή, μιλώντας για το καινούργιο της τραγούδι.

Κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού επιβεβαιώνουν συνεχώς πως και οι δύο διανύουν την καλύτερη περίοδο της αισθηματικής τους ζωής.

Ιδιαίτερα από την πλευρά της λατίνας σταρ, φαίνεται πως υπάρχει μία επιφυλακτικότητα όσον αφορά τους ρυθμούς που εξελίσσεται η σχέση. Ο δεσμός που έχουν είναι πολύ ισχυρός, όμως η JLo, θέλει να προχωρήσει με πιο προσεκτικά βήματα στη μεταξύ τους σχέση.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το E! News τα πράγματα πάνε ολοένα και πιο σοβαρά για τους Beniffer και είναι απόλυτα δεσμευμένος ο ένας με τον άλλον, ακόμη και αν εκείνη δεν είναι ακόμη έτοιμη να μιλήσει για αυτό δημόσια.

Απλά όπως αναφέρουν οι πηγές,δεν θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι έχει συμφωνήσει όπως αναφέρει μία πηγή πως δεν υπάρχει λόγος να παντρευτούν ξανά.

«Έχουν αρκετές δεσμεύσεις με τα παιδιά τους και δεν έχουν την ανάγκη να δεσμευτούν επίσημα ακόμη», συμπλήρωσε η πηγή.

Όπως τονίζει όμως η πηγή, «έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και είναι πολύ ασφαλείς στη σχέση τους. Όλοι πιστεύουν γύρω τους πως είναι το τέλειο ταίριασμα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
jlo  |  ben affleck  |  γάμος  |  σχέση

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ