ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η κίνηση της βασίλισσας που συζητήθηκε έντονα

Πριν από λίγο καιρό το παλάτι μέσω επιστολής ζήτησε από το BBC να μην προβάλει το ντοκιμαντέρ Princes and the press... ωστόσο το κανάλι αγνόησε την βασιλική επιθυμία... και τώρα, είναι αντιμέτωπο με τις συνέπειες της κίνησής του.

Πιο συγκεκριμένα, το εναρκτήριο επεισόδιο του Princes and the press που προβλήθηκε στο BBC2 προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και το παλάτι ζήτησε την διακοπή του. Καθώς το BBC δεν έκανε κάτι τέτοιο, η βασίλισσα αποφάσισε να μπλοκάρει την απευθείας μετάδοση από το BBC του χριστουγεννιάτικου κονσέρτου στο Αββαείο του Westminster, το οποίο θα παρουσίαζε μάλιστα η Kate Middleton και σαφώς θα έφαιρνε στο κανάλι υψηλή τηλεθέαση.

Και τώρα, αντί για το BBC, την εκδήλωση θα μεταδώσει το ITV για πρώτη φορά και με αυτό τον τρόπο έγινε ξεκάθαρο πως απόφαση του δημόσιου καναλιού της χώρας, του BBC δηλαδή , θεωρήθηκε από τους royals ως αντιμοναρχική κίνηση.

Για την ιστορία να πούμε πως το BBC θα μεταδώσει σύντομα και το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα εστιάζει στην αποχώρηση του πρίγκιπα Harry από την βασιλική οικογένεια και στον λόγο που έχει καλλιεργηθεί κόντρα μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan Markle.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ