ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

O Matt Damon αποδέχτηκε την ''πρόκληση'' να απαντήσει σε ερωτήσεις θαυμαστών του στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, σαν μέρος της προώθησης της ταινίας ''James Bourne''. Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε τον Robin Williams, που έφυγε από τη ζωή το 2011, και τη συνεργασία τους στην κλασική ταινία του 1997 ''Good Will Hunting'': 

''H συνεργασία με τον Robin Williams δεν περιγράφεται. Ήταν ένας από τους πιο γενναιόδωρους, πιο υπέροχους ανθρώπους, γεμάτος αγάπη. Είχε αυτή την πληθωρικότητα στο σετ. Όταν όλοι άρχιζαν να κουράζονται και να ''πέφτουν'', ξεκινούσε να κάνει standup, αυθόρμητα. Έκανε πλάκα με το συνεργείο και με τους ηθοποιούς. Γελούσαν όλοι και μετά επέστρεφαν στη δουλειά με περισσότερη ενέργεια. Δεν θα μπορέσω ποτέ να τον ευχαριστήσω για ό,τι μας έδωσε. Είναι ένα πρόσωπο που θα έχω στην καρδιά μου και που χαίρομαι πολύ που ήρθε στη ζωή μου''. 

Ο Damon έγραψε και πρωταγωνίστησε στο ''Good Will Hunting'' μαζί με τον Ben Affleck και, όπως είχε δηλώσει, βλέποντας τον Williams να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα που έγραψε, τα μάτια του γέμιζαν δάκρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ