ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Κληρονομιά ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών.

Ένα χρηματικό ποσό ως αναγνώριση των υπηρεσιών τους φαίνεται πως άφησε ο πρίγκιπας Φίλιππος σε τρεις ανώτερους βοηθούς του στη διαθήκη του, με εκτιμώμενο ποσό πάνω από 30 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με βασιλική πηγή.

Ο δούκας του Εδιμβούργου θεωρείται ότι επιβράβευσε τον ιδιωτικό γραμματέα του, ταξίαρχο Άρτσι Μίλερ Μπεϊκγουέλ, και τους βοηθούς Γουίλιαμ Χέντερσον και Στέφεν Νιεντοτζάντλο.

Τα τρία αυτά άτομα ήταν μεταξύ των έξι που περπάτησαν πίσω από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και το φέρετρο του πρίγκιπα Φίλιππου στην πομπή για την κηδεία του στο κάστρο Γουίνδσορ στις 17 Απριλίου. Ωστόσο, κανείς από αυτούς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο παρεκκλήσι στο Αγίου Γεωργίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η πηγή ανέφερε επίσης ότι τα παιδιά του πρίγκιπα Φίλιππου -Κάρολος, Άννα, Έντουαρντ και Άντριου- θα μπορούσαν να «πάρουν ό,τι ήθελαν» από τη βιβλιοθήκη του με τα 13.000 βιβλία στο παλάτι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ο ταξίαρχος Μίλερ Μπεϊγουέλ ήταν επικεφαλής μιας μικρής ομάδας πιστού προσωπικού που ακολούθησε το φέρετρο του πρίγκιπα Φίλιππου τον περασμένο μήνα, σε αναγνώριση των χρόνων αφοσίωσής του.

Ο ιδιωτικός γραμματέας του Δούκα ήταν ένας από τους 6 μη βασιλείς που έπαιξε ρόλο στην κηδεία, ενώ οι δύο βοηθοί του φρόντιζαν τον Φίλιππο μέχρι το θάνατό του, στις 9 Απριλίου.

Οι δύο βοηθοί του περνούσαν εναλλάξ μία εβδομάδα ο ένας και μία ο άλλος μαζί του στο Γουντ Φαρμ στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ. Ο πρίγκιπας Φίλιππος ζούσε στο Γουντ Φαρμ -ένα απλό, επιπλωμένο εξοχικό σπίτι 5 υπνοδωματίων- για σχεδόν τρία χρόνια, πριν μετακομίσει στο κάστρο Γουίνδσορ στην αρχή της πανδημίας.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ