ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Νέα επίθεση στο παλάτι από τους Sussexes

Μπορεί αρκετοί από εμάς να πιστεύαμε πως η κόντρα μεταξύ των Sussexes και του παλατιού της Βρετανίας να είχε φτάσει στο τέλος της με την συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah αφού τους είδαμε να βγάζουν τα "απωθημένα" τους, ωστόσο όπως όλα δείχνουν εκείνη ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζει νέα επίθεση... και αυτή την φορά, θα "κάψει" την δεύτερη σύζυγο του πατέρα του, Καμίλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Harry ετοιμάζει βιογραφία η οποία όταν κυκλοφορήσει το 2022 όχι απλώς θα ρίξει φως στα άδυτα του παλατιού, αλλά θα προσφέρει στον ίδιο και 29 εκατομμύρια λίρες έσοδα. Μεταξύ άλλων, βάση της Sun, στο συγκεκριμένο βιβλίο ο πρίγκιπας θα κατονομάσει τον ρατσιστή από το Παλάτι και χωρίς να περιμένει έγκριση από την βασίλισσα, στα τέσσερα βιβλία που έχει συμφωνήσει να γράψει θα αποκαλύψει τα μυστικά της Καμίλας. Όσο αφορά στο πρόσωπο που έκανε ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα δέρματος του Archie, αν και ανεπίσημα έχει κατονομαστεί η πριγκίπισσα Άννα, λέγεται πως η είδηση είναι αναληθής και το πραγματικό όνομα του ρατσιστή της βασιλικής οικογένειας είναι Καμίλα. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του 63χρονου μπάτλερ Paul Burrell στο Closer, ο εκδότης του Harry θα θέλει να βγάλει τα λεφτά που θα δώσει και θα απαιτήσει να υπάρχουν ονόματα και λεπτομέρειες.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, η βασίλισσα φαίνεται άκρως εξουθενωμένη με την συμπεριφορά του εγγονού της. «Η αίσθηση που επικρατεί, είναι πως η βασίλισσα δεν θα ανεχτεί τίποτα άλλο στο εξής. Υπάρχει ένα όριο στο πόσο θα ανέχονται αυτή την κατάσταση και η βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια. Έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες. O Harry και η Meghan θα ενημερωθούν και θα γνωρίζουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν θα γίνουν άλλο ανεκτές», αναφέρει σε δημοσίευμά της η Sun.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ