ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Τα κιλά και η εξομολόγηση ενός πρίγκιπα

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης που ήταν την περασμένη Κυριακή, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν οργανώσει διαδικτυακές συνομιλίες με οικογένειες στρατιωτών. Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας τους και πέρα από τα σημαντικά ζητήματα που τέθηκαν, ο πρίγκιπας William έκανε μια δήλωση για τα κιλά της καραντίνας... και έγινε viral!

Συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση με τους εκπροσώπους των Ένοπλων Δυνάμεων στράφηκε προς το lockdown, ο δούκας του Cambridge εξομολογήθηκε πως θα χρειαστεί να κάνει σκληρή γυμναστική για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση και να χάσει τα περιττά κιλά της καραντίνας όταν λήξει όλο αυτό! Ω, ναι και μεταξύ μας, σίγουρα δεν είναι ο μόνος που αισθάνεται κάτι τέτοιο.

"Μετά από τα διαδοχικά lockdown, ίσως χρειαστώ στα αλήθεια τη βοήθεια και τις δεξιότητές σου για να αποκτήσω το κανονικό μου βάρος" είπε στον Physical Instructor, Damon Bell και μεταξύ άλλων, πρόσθεσε πως ο ίδιος μαζί με την Kate Middleton και τα τρία τους παιδιά, Prince George, Princess Charlotte και Prince Louis, ψήνουν διαρκώς στο σπίτι και "τρώνε τόσες σοκολάτες και κέικ" με αποτέλεσμα να έχουν πάρει κάποια περιττά κιλά!

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ