ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ο Prince ανακοίνωσε ότι γράφει τα απομνημονεύματα καθώς πήγαινε να αλλάξει ρούχα και επέστρεψε για να παίξει ζωντανά μπροστά σε ένα φανατικό κοινό που τον επευφημούσε.
 
Ο τίτλος του βιβλίου όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες θα είναι "The Beautiful Ones" και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο από τον εκδοτικό οίκο Spiegel & Grau.
 
«Αν δεν σας πειράζει θα πάω σπίτι να αλλάξω γρήγορα και θα επιστρέψω για να γιορτάσουμε όλοι μαζί», είπε. Και αυτό έκανε.
 
Επέστρεψε στο dark room για να παίξει ζωντανά μπροστά σε ένα κοινό που ανάμεσα του ήταν οι Harry Belafonte, Trevor Noah, Maxwell και αρκετοί δημοσιογράφοι και παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας. Έπαιξε στο πιάνο και το κοινό τραγουδούσε μαζί του τα "When Doves Cry," "If I Was Your Girlfriend," "Let's Work," "Hot Thing" and "All the Critics Love U In New York."
«Νέα Υόρκη θέλεις να παίξεις μαζί μου;»
φώναξε ενώ τον βοηθούσε ένας DJ πάνω στην σκηνή.
 
«Ξέρετε πόσες επιτυχίες έχω; Ξέρετε πόση ώρα θα είμαστε εδώ; Ήρθε η ώρα να τζαμάρουμε!» Πριν από την εμφάνιση του, ο γνωστός μουσικός είπε ότι οι Spiegel & Grau του έκαναν μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Μετά πρόσθεσε ότι το βιβλίο θα ξεκινήσει με την πρώτη του ανάμνηση.
 
 «Είναι το πρώτο μου βιβλίο. Ο Dan, o αδερφός μου με βοηθάει. Είναι καλός στην κριτική και αυτό χρειάζομαι. Δεν συμφωνεί με όλα και με βοηθάει αρκετά να τα βγάλω πέρα», είπε.
 
«Ξεκινάμε από την αρχή, από το πρώτο πράγμα που θυμάμαι και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι το Super Bowl. Διαβάζετε ακόμη βιβλία όλοι, έτσι;» ρώτησε σε κάποια φάση το κοινό.
 
Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου σχετικά με το βιβλίο «Ο Prince θα καλέσει τους αναγνώστες σε ένα αντισυμβατικό και ποιητικό ταξίδι για την ζωή του και το δημιουργικό του έργο». Το βιβλίο θα έχει ιστορίες σχετικά με την μουσική του και την οικογένεια που τον διαμόρφωσε και τον κόσμο, τα μέρη και τις ιδέες που επηρέασαν την δημιουργική του φαντασία.
 
Ο 57χρονος καλλιτέχνης από την Μινεάπολις είναι από τους πιο πετυχημένους μουσικούς όλων των εποχών.  Έχει κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ τους τελευταίους 18 μήνες, τα δύο μπορεί κάποιος να τα ακούσει κάποιος στο Tidal. Το βιβλίο θα βγει το φθινόπωρο του 2017. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ