ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Οι οποίες τον έβαλαν στο στόχαστρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνομίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα στην κάμερα του ''Πρωινού'' και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τα αμέτρητα αρνητικά σχόλια που έλαβε για τις προκλήτικές του δηλώσεις σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της πανδημίας, αλλά αναφέρθηκε και στις περιόδους που πάλευε με την κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα δήλωσε σχετικά:

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό και να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν έιμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό το κομμάτι παρά στο κομμάτι της ιατρικής», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε ότι θα εμβολιαστεί σίγουρα φέτος. «Νομίζω δεν θα υπάρχει άλλο ενδεχόμενο σύντομα, οπότε... Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή».

«Πρέπει να δούμε τον κορωνοϊό με την καλή ματιά, να είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον», συμπλήωσε στο τέλος.

Έχει μετανιώσει για δηλώσεις του;

Σε ερώτηση που του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για κάποια από τις δηλώσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε: «Δεν έχω μετανιώσει ιδιαίτερα γιατί είναι δικές μου απόψεις. Ό,τι γράφω ή ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν. Και φυσικά δεν υπάρχει κακία ή κάτι αρνητικό πίσω από αυτό, παρότι υπήρχαν άνθρωποι που το είδαν με την κακή ματιά και φυσικά έκραξαν.
Δεν με ενοχλεί το κράξιμο γιατί δεν τα κοιτάω. Απλώς τα ακούω μετά από κάποια στιγμή γιατί έρχονται φίλοι και συγγενείς μου και με ρωτάνε. Και τους λέω “Δεν έχω ιδέα” .

Όσο για εκείνους που λένε πως πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει προπονητή και να μην έχει τον πατέρα του, Απόστολο, απάντησε: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου πιστεύω. Και το υποστηρίζω 100%. Δεν υπάρχει καμία σκέψη να τον αλλάξω».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ