ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ριάνα Στυλιανού

Εφαρμόσαμε τις συμβουλές του και το αποτέλεσμα ήταν ό,τι καλύτερο

Διανύουμε μία περίοδο, όπου οι βιντεοκλήσεις έχουν αντικαταστήσει τα meetings στο γραφείο τις συναντήσεις με φίλους και τον σύντροφό σου σε περίπτωση που δεν βρίσκεστε σε καραντίνα μαζί, οπόταν μάλλον θα σε ενδιαφέρει αρκετά αυτό το θέμα εφόσον τα zoom meetings φαίνονται να είναι ατελείωτα αυτές της μέρες. 

Τι look απαιτείται λοιπόν να υιοθετήσεις και ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις όταν όλα γίνονται μπροστά από μία κάμερα υπολογιστή ή κινητού σου; Well... βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σου παρουσιάσουμε την τέλεια συμβουλή του Tom Ford! Ναι καλά διάβασες.. Ο σχεδιαστής που έχει ξεχωρίσει τόσο στο χώρο της μόδας, όσο και της ομορφιάς δίνει tips και αν τα ακολουθήσετε σωστά, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό, δοκιμασμένο.

Step by step

1. «Σηκώστε τον υπολογιστή έτσι ώστε η κάμερα να είναι ελαφρώς πιο ψηλά από το κεφάλι σας.» Συγκεκριμένα ο Tom Ford προτείνει ο φακός να βρίσκεται πάνω στην κορυφή του κεφαλιού σας, και να δείχνει την περιοχή των ματιών σας. Αυτή είναι και η τακτική που χρησιμοποιεί η Kim Kardashian για να βγάζει selfies! Nα ακόμα μια χρήσιμη συμβουλή.


2. Τοποθετήστε έναν λαμπτήρα-φωτάκι, ψηλά, δίπλα στον υπολογιστή (στο πλάι του προσώπου είναι το καλύτερο). Διευκρινίζει ότι η λάμπα θα πρέπει να είναι «ευθυγραμμισμένη και ελαφρώς πίσω από τον υπολογιστή, έτσι ώστε το φως να πέφτει ωραία στο πρόσωπό σας». Αυτό το step πραγματικά μπορεί να μετατρέψει την εικόνα σου στην στιγμή!


3. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό τραπεζομάντηλο ή βάλτε ένα κομμάτι λευκού χαρτιού στο τραπέζι, «Θα λάμψει το πρόσωπό σας και θα δείξει πιο γεμάτο». Αυτό σίγουρα δεν το ήξερες, έτσι;


4. Κλείνοντας, ο Ford προτείνει "πολλή πούδρα, et voila!" 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD (@tomford) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tom ford  |  beauty tips  |  how to  |  designer  |  video calls  |  must read

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ