ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ριάνα Στυλιανού

Μια κρυφή σχέση που όπως φαίνεται, η δημοσιότητα της εξόργισε τον ράπερ

Νέες αποκαλύψεις ανάμεσα στους celebs που έρχονται από το πουθενά αποτελούν σίγουρα πολύ ζουμερά νέα. Εσείς γνωρίζατε πως ο Travis Scott έβγαινε παλαιότερα με την Rihanna, προτού γνωρίσει την Kylie Jenner; Στην πραγματικότητα, αυτή η πληροφορία δημοσιεύτηκε το 2015, αλλά όπως φαίνεται δεν αποτελούσε τόσο σημαντικό ρόλο στα celebs νέα.

Ακόμα ένα ενδιαφέρων στοιχείο για αυτή την “κρυφή” σχέση ήταν ότι ο Travis δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος όταν τα νέα διέρρευσαν...αν και σοβαρά τώρα, ποιος δεν θα ήταν περήφανος να βρισκόταν στο πλευρό της θρυλικής Bad Gal Riri;

Ο Lawrence Schlossman, συν-οικοδεσπότης του αντρικού podcast Throwing Fits, ισχυρίστηκε σε ένα επεισόδιο νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ότι ο 28χρονος ράπερ ήταν εξοργισμένος για χρόνια αφότου ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Rihanna σε μια συνέντευξη του για το περιοδικό Complex.

“Διέρρευσα τα νέα για αυτόν και τη Rihanna, τα οποία μου είπαν να μην το κάνω”, είπε ο Schlossman. “Προφανώς, αυτό έβλαψε τη σχέση του περιοδικού Complex με τον Travis.”

Λέγετε πως ο λόγος για τον οποίο η σχέση ανάμεσα στους δύο celebs ήταν κρυφή και δεν έφτασε ποτέ τόσο δραστικά τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν επειδή η Rihanna φαίνεται να ήταν κάπως ντροπιασμένη γι' αυτό της ρομάντζο με τον Travis, πρόσθεσε ο Lawrence Schlossman.

Βέβαια, κάτι τέτοιο ίσως και να μην ισχύει εφόσον ένας τρίτος δεν μπορεί ποτέ να καταλάβει την πραγματική σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είτε πρόκειται για διασημότητες είτε όχι. Όπως και να έχει, το γεγονός πως οι δύο τους έβγαιναν για ένα εύλογο χρονικό διάστημα αποδεικνύουν οι εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε συναυλίες του ράπερ το 2015-16, όπως επίσης και οι νυχτερινές τους εξόδους μαζί, μετά την συνεργασία τους για το τραγούδι B* Better Have My Money της Rihanna.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Travis Scott  |  Rihanna  |  Kylie Jenner  |  relationship  |  love  |  celebs

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ