ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Χαμός είχε προκληθεί όταν πριν μερικές εβδομάδες ήρθε στο φως ένα βίντεο που έδειχνε τον Tristan Thompson (τον σύντροφο της Khloe Kardashian) σε ένα κλαμπ, να είναι... πολύ κοντά σε δύο γυναίκες. Το σκάνδαλο έγινε πρώτο θέμα στα portals και στα tabloids και είχε ως αποτέλεσμα η Khloe να γεννήσει λίγες μέρες πρόωρα. 

Πολλά ακούστηκαν και πολλά ειπώθηκαν αλλά η Khloe και ο Tristan δεν πήραν θέση, με τη νέα μαμά να επικεντρώνεται στο νεογέννητο μωρό της, την True. Εκείνος, αφού έμεινε εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό, και δεν ανέβασε απολύτως τίποτα στα social media όταν γεννήθηκε η κόρη του, επιτέλους τώρα έσπασε τη σιωπή του. 

Το post όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περιμέναμε. Χωρίς καμία αναφορά στην Khloe ή στην μικρή True, o μπασκετμπολίστας ανέβασε μια δική του φωτογραφία από το γήπεδο, επαινόντας τη νίκη της ομάδας του σε πρόσφατο αγώνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση του δεν έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής. ''Όλοι σε μισούν ακόμα'' έγραψε μια ακόλουθος του στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία, με μία άλληνα συμπληρώνει ''Προσπάθησε να κερδίσεις και στο σπίτι''.  Από την άλλη, υπήρχαν και τα σχόλια που κατέκριναν την παρουσία του στον αγώνα, γράφοντας ''Βασικά δεν έκανες τίποτα στο παιχνίδι, γιατί ανεβάζεις post για τη νίκη;'' και αυτά είναι μόνο μερικά. 

Η τελευταία φορά που ανέβασε φωτογραφία με την Khloe ηταν από τα γενέθλια του τον Μάρτιο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ