ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η απολαυστική απάντηση του Joe Biden

Ενώσω ο Joe Biden βρίσκεται μπροστά στην κούρσα των προεδρικών εκλογών για τις ΗΠΑ o Trump τρέχει να προλάβει ζητώντας από τους ψηφοφόρους του την στήριξή τους αλλιώς… δεν πρόκειται να τους ξαναμιλήσει!

Ναι καλά διαβάσατε, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Φάγιετβιλ της Βόρειας Καρολίνα ο Τrump κατηγόρησε τον Biden για άσκηση «ωμής πολιτικής εξουσίας» και τον χαρακτήρισε τον «τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία των προεδρικών εκλογών». Στην συνέχει προειδοποίησε τους ψηφοφόρους του ότι «Αν χάσω απ’ αυτόν, δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν θα σας ξαναμιλήσω. Δεν θα με ξαναδείτε».

Καλέ, λέτε τελικά να το κάνει; Ποιος ξέρει… Πάντως ο Joe Biden αποφάσισε να τον τρολάρει απομονώνοντας το κομμάτι εκείνο από την ομιλία του και προσθέτοντας στο τέλος σε φωτογραφία το πρόσωπό του και ακούγεται να λέει «Είμαι ο Joe Biden και εγκρίνω αυτό το μήνυμα».

Και εμείς μαζί σου Joe… Well, φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Trump υπόσχεται να εξαφανιστεί αφού όταν ήταν υποψήφιος μαζί με την Hillary Clinton είχε πει «Δεν νομίζω ότι θα χάσω, αλλά αν αυτό συμβεί, δεν νομίζω ότι θα με ξαναδείτε ποτέ. Μάλλον θα πάω στο Turnberry και θα παίζω γκολφ ή κάτι άλλο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ