ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Ο Alex Rodriguez βρέθηκε στο 54o Super Bowl και δεν μπόρεσε να μην δείξει τον ενθουσιασμό του!

 Για πρώτη φορά  η Jennifer Lopez και η Shakira ένωσαν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του 54oυ Super Bowl και όπως μπορείτε να φανταστείτε το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό.

Οι δύο λοιπόν λατίνες τραγούδησαν που στο ημίχρονο του τελικού του Super Βοwl την Κυριακή  Φεβρουαρίου στο Hard Rock Stadium του Miami κατάφεραν με την εμφάνισή τους να βάλουν φωτιά στην διάθεση των οπαδών που βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσά τους ήταν και ο σύντροφος της J.Lo Alex Rodriguez... o οποίος όταν άκουσε την καλή του, δεν δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό τους!

Όπως μάλλον γνωρίζετε, η Jennifer Lopez και η Shakira θα συναντηθούν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Hard Rock Stadium του Miami στο ημίχρονο του τελικού του Super Βοwl με σκοπό να βάλουν φωτιά στην διάθεση των οπαδών που θα βρεθούν εκεί.

Αναλυτικότερα, ο γνωστός αθλητής του μπέιζμπολ -όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram του και έχει γίνει viral- βρισκόταν στο κέντρο του σταδίου, όπου μαζί με τις κόρες του Natasha και Ella  χόρευαν ξέφρενα στο ρυθμό των τραγουδιών της JLo! Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να επικεντρόθηκε στον έρωτα της ζωής του... με αποτέλεσμα να αγνοεί επιδικτηκά τα αδιάκριτα βλέμματα! Ok, we love him!

 
 
 
View this post on Instagram

AMAZING!! She ABSOLUTELY CRUSHED IT! Wow, that was so fun! . I’m so proud of you, Jen!

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ