ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Το όμορφο βίντεο που ανέβασε στο Instagram

 O μπαμπάς της Shakira έγινε 90 χρονών και η τραγουδίστρια επέλεξε να τον τιμήσει με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με ένα βίντεο που τους δείχνει να χορεύουν και μια μακροσκελή ανάρτηση, η Κολομβιανή τραγουδίστρια γράφει τα πιο τρυφερά λόγια για την ζωή του μπαμπά της και τις σκέψεις της για την ζωή: 

''Στις 6 Σεπτεμβρίου είδα τον μπαμπά μου να γίνεται 90 χρονών. Το να θυμάμαι πόσο αγαπητός είναι από όλους τους γύρω του με έκανε να αναλογιστώ τη δική μου ζωή και αναρωτιέμαι αν μια μέρα, όπως και αυτός, θα καταφέρω να φτάσω σε προχωρημένη ηλικία, πλημμυρισμένη από τόσο πολύ και ειλικρινή αγάπη. Όχι λόγω των τραγουδιών που έχω γράψει ή των ιδεών που μου έχουν έρθει στο μυαλό, όχι λόγω του καλλιτεχνικού μου αποτυπώματος αλλά λόγω της κληρονομιάς μου ως άνθρωπος. Έχω ακούσει αρκετά τους άλλους όταν τους ταλαιπωρούσε ένας πόνος; Γιόρτασα τις χαρές τους, κατάλαβα και συγχώρεσα; Τους έδωσα την αδιάλειπτη προσοχή μου όταν το χρειάζονταν ή ήμουν πολύ απασχολημένη, αναλωμένη με τις δικές μου ανησυχίες, στο κινητό ή απορροφημένη από τα μικρά, δικά μου πράγματα;

Λένε ότι η ζωή είναι σαν ένα φτέρνισμα, αλλά ίσως ένα φτέρνισμα, με το οποίο μπορείς να μολύνεις πολλούς με χαρά. Μια χαρά, αυτή που μας κάνει να χαμογελάμε όταν θυμόμαστε κάποιον που αγαπάμε, ανθρώπους σαν τον πατέρα μου, που σε όλη του τη ζωή μοίρασε ακούραστα το φως του σαν μια ανεξάντλητη λάμπα λαδιού. Όσοι τον γνωρίζουμε, ξέρουμε πώς κάνει κάθε έναν από τους ανθρώπους που συναντά, να αισθάνεται μοναδικός και ξεχωριστός. Τους κοιτάζει στα μάτια, τους ακούει, τους συμβουλεύει, συνδέεται, αγαπά. Ήταν συγγραφέας, μια δημιουργική ψυχή, ιδιοκτήτης ενός τεράστιου λογοτεχνικού και πνευματικού πλούτου, αλλά αυτό δεν ήταν ακριβώς αυτό που γιορτάζουμε με μπαλόνια και ποτά. Στην ηλικία του, οι λέξεις μπορεί να γίνονται όλο και πιο άπιαστες, ή στο γόνιμο μυαλό του, λαμπρές ιδέες μπορεί να εμφανίζονται όλο και λιγότερο συχνά''.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
shakira  |  instagram  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ