ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Ο λόγος που το διασημότερο μάλλον ζευγάρι της ιστορίας του σύγχρονου Hollywood αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους

Τι και αν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χώρισαν μετά από δύο περίπου χρόνια γαμού, το 2016; Τι και αν την εποχή εκείνη κανένας δεν μπορούσε να το πιστέψει αφού οι δύο ηθοποιοί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood; Σήμερα, τέσσερα περίπου χρόνια μετά και εφόσον έχουμε ακούσει πολλά για την σχέση των δύο πρώην -όλα αρνητικά- η Angelina Jolie μιλώντας στην Vogue Global Network, αποκάλυψε την αιτία του χωρισμού της με τον Brad Pitt.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε πως χώρισε με τον Pitt για το «καλό» της οικογένειάς της και τόνισε πως συνεχίζει να «επικεντρώνεται στη θεραπεία τους». Η ίδια μάλιστα είπε πως η απόφασή τους να χωρίσουν τότε, ήταν σωστή και επαίνεσε τα παιδιά της για το ότι είναι «πολύ γενναία, πολύ δυνατά άτομα».

«Σκέφτηκα να επικεντρωθώ σε ένα μέλλον όπου θα ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Είμαι πολύ ευλογημένη που μου επιτράπηκε να γίνω μαμά τους. Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα», τόνισε η Jolie μεταξύ άλλων και χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@_angelinajolie_1) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@_angelina_jolie_75) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ