ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η Κim Kardashian έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς του Instagram με περισσότερους από 145 εκατομμύρια ακόλουθους - από τους οποίους 40% δεν υπάρχει.

Η είδηση αποκαλύφθηκε μετά από έλεγχο της Σχολής Μουσικών Σπουδών στο Λονδίνο -The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) των λογαριασμών στα social media 99 προσωπικοτήτων από τους χώρους της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού με τη βοήθεια του λογισμικού μέτρησης IG Audit, online εργαλείου που που φιλτράρει τους ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με το IG Audit, περίπου 60 εκατομμύρια ακόλουθοι της σταρ των τηλεοπτικών reality, Κim Kardashian είναι ψεύτικοι.

Τα πρωτεία όσον αφορά ψεύτικους ακόλουθους στο IG κατέχει ωστόσο η Έλεν Ντε Τζενέρις. Το 49% από τους 75,6 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram είναι ψεύτικοι.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνουν οι superstar της k-pop BTS με το 47% των 19,4 εκ. ακόλουθων τους στο Instagram να είναι ψεύτικοι και ακολουθεί η αδερφή Kourtney Kardashian, αδερφή της Kim με 46% από τους 80,7 εκατομμύρια ακόλουθούς της να εμφανίζονται ψεύτικοι.

Η Κim είναι στην 13η θέση στη λίστα με τους εκπροσώπους της show biz που έχουν ψεύτικους ακόλουθους στο IG.

Σύμφωνα με το IG Audit tool αυτοί είναι οι 10 διάσημοι με τους περισσότερους fake followers στο Instagram:
Ellen DeGeneres- 49%
BTS – 47%
Kourtney Kardashian -46%
Taylor Swift – 46%
Ariana Grande – 46%
Deepika Padukone – 45%
Miley Cyrus – 45%
Katy Perry – 44%
Khloe Kardashian – 43%
Priyanka Chopra – 43%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ