ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα είπε η δούκισσα του Sussex

H Meghan Markle πρόσφατα είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην Σύσκεψη Κορυφής για τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες της Επόμενης Γενιάς που διοργάνωσε το περιοδικό Fortune και πέρα από την αποκάλυψη που έκανε για τα κοινωνικά δίκτυα του παλατιού και για το γεγονός πως συνειδητά επιλέγει να μην έχει social media, μίλησε για την μητρότητα.

Όταν η δούκισσα του Sussex κλήθηκε να απαντήσει πώς την έχει αλλάξει η μητρότητα, είπε: «Είναι ενδιαφέρον, γιατί αισθάνομαι πως η μητρότητα με έκανε πιο θαρραλέα. Σε κάνει να ανησυχείς για τον κόσμο που θα κληρονομήσουν τα παιδιά σου, οπότε αλλάζεις και δεν ανέχεσαι πράγματα που ίσως να δεχόσουν αν δεν είχες παιδιά. Κάθε ημέρα αναρωτιέμαι πώς μπορώ να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για τον Archie. Και αυτή είναι μια πεποίθηση που μοιράζομαι με τον σύζυγό μου».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Προσέχω να μην φέρνω την οικογένειά μου σε κίνδυνο με συγκεκριμένα πράγματα. Οπότε προσπαθώ να είμαι πολύ σαφής με το τι λέω και να μην είναι αμφιλεγόμενα, αλλά να μιλώ για πράγματα που φαίνονται αρκετά ξεκάθαρα, όπως η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος», και έπειτα εξήγησε πως απολαμβάνει «όλη τη διασκέδαση, τα αστεία και τα παιχνίδια με τον γιο μου, αλλά δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι υπερήφανη ως μητέρα αν δεν έκανα αυτό που μου αναλογεί για να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για εκείνον».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FAN PAGE (@mxghanmarkle) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ