ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Οι εμφανίσεις που δεν συμβάδιζαν με τους στυλιστικούς κανόνες που ακολουθεί η βασιλική οικογένεια.

Η Meghan Markle δεν ήταν πάντα και τόσο τυπική όσον αφορά τους κανόνες του πρωτοκόλλου, που όφειλε να ακολουθεί ως μία Δούκισσα, υπήρξαν και φορές που τους ''καταπάτησε''.

Aς δούμε παρακάτω πότε ''έσπασε'' τους κανόνες και έβαλε την στυλιστική της άποψη πάνω από τον οποιονδήποτε κανόνα επέβαλε το καθήκον:

Φόρεσε Dior στο βάπτιση του μικρού Archie

Για τη βάπτιση του μικρού Άρτσι η Markle φόρεσε ένα υπέροχο Dior φόρεμα- μια πολύ διαφορετική επιλογή από τους βρετανούς σχεδιαστές που επιλέγουν συνήθως οι royalties για σημαντικές περιστάσεις όπως αυτή (η Middleton είχε επιλέξει McQueen για τα βαφτίσια και των τριών παιδιών της).

Παρέλειψε το καπέλο

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Markle έσπασε έναν ακόμα κανόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου ατομικού ταξιδιού της με τη βασίλισσα Ελισάβετ, όταν δεν φόρεσε καπέλο. Το ταμπλόιντ αναφέρει ότι εφόσον η βασίλισσα φόρεσε ένα καπέλο με το ρούχο της, αναμενόταν ότι και η Markle θα ακολουθούσε το παράδειγμά της.

Φόρεσε μίνι

Oι γυναίκες πρέπει επίσης να φροντίζουν οι φούστες και τα φορέματά τους να μην είναι υπερβολικά κοντά, εδώ όμως πολλοί θεώρησαν ότι η Meghan το παράκανε με το μαύρο tuxedo dress της.

Επέλεξε μη Βρετανή σχεδιάστρια για το νυφικό της

Η Markle πιστεύει ότι είναι η πρώτη που φόρεσε νυφικό από μη βρετανικό οίκο. Φυσικά, η σχεδιάστρια-Clare Waight Keller -είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ο οίκος για τον οποίο σχεδιάζει αυτή τη στιγμή, ο Givenchy, είναι σίγουρα γαλλικός.

Παρέλειψε το καλσόν

Για να ανακοινώσει επίσημα την αρραβώνα της με τον πρίγκιπα, η Markle επέλεξε ένα πράσινο PAROSH φόρεμα κάτω από το λευκό της παλτό. Αυτή ήταν η αναμφισβήτητα η πρώτη φορά που είδαμε να σπάει το πρωτόκολλο, καθώς δεν φόρεσε καλσόν με το look της – ένα must για τα φορέματα που αποκαλύπτουν τα πόδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ