ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Γιατί η Meghan Markle ξέκοψε την κολλητή της Jessica Mulroney

Στο στόχαστρο του συγγραφέα του βιβλίου «Prince Philip: Wise Words and Golden Gaffes», Phil Dampier, για άλλη μια φορά η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας... και πιο συγκεκριμένα η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry.

Ο γνωστός συγγραφέας, μιλώντας για το βασιλικό ζευγάρι που πρόσφατα μετακόμιση στο Los Angeles, τόνισε πως τόσο η Meghan, όσο και ο Harry, αναδείχθηκαν ως οι  «μεγάλοι χαμένοι» του lockdown αφού κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου δεν είδαν την δημοτικότητά τους να ανεβαίνει καθώς οι δυο τους δείχνουν  «απομονωμένοι και τελείως απόμακροι από αυτή την χώρα». Ο ίδιος, συνέχισε λέγοντας πως η έλλειψη της παρουσίας τους κατά την διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί τους να χάσουν το ενδιαφέρον τους. 

Και ενώ αυτά που ακούγονται για το όνομά τους δεν είναι και τα πιο ευχάριστα, μια άλλη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποκαλύπτει πως η Meghan δεν είναι στα καλύτερά της... αφού φέρεται να έχει απομακρυνθεί από την κολλητή της Jessica Mulroney. Αναλυτικότερα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η δούκισσα του Sussex κρατάει τις αποστάσεις της από την Jessica, εξαιτίας του ότι η σχεδιάστρια μόδας θέλησε να μηνύσει μία μαύρη influencer μετά από διαμάχη τους για τον ρατσισμό - και έχοντας στο μυαλό της πως αν εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά της, θα κάνει κακό στην εικόνα της και όχι μόνο.

Μιλώντας για το συμβάν, στενός φίλος της Markle δήλωσε: «Η Meghan έχει παγώσει με όλο αυτό που έχει συμβεί και που έχει παρασύρει και την ίδια. Είπε ότι η Jessica  σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσίστρια, αλλά ο τρόπος που χειρίστηκε την κατάσταση (με την influencer) ήταν θλιβερός».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PortadaNacionalRD (@portadanacional) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ