ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

''Αγάπη έχω αρκετή, δεν χρειάζομαι άλλη''.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο «Pop up» και στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αλλά και την προσωπική της ζωή

«Νομίζω η τελευταία μέρα της εκπομπής ήταν η καλύτερη από όλες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι γεμάτη χαρά, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και εσάς, και τον κόσμο, που έρχεστε εδώ, τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, τους ανθρώπους που είναι μπροστά, όλους εκείνους που μας βλέπουν και εκείνους που μας δίνουν την ευκαιρία να μας βλέπουν. Είμαι τόσο χαρούμενη, σας ευχαριστώ για όλα. Θα με δείτε του χρόνου, τον Σεπτέμβρη, Στο ίδιο κανάλι αλλά τα υπόλοιπα θα τα πει ο σταθμός όπως είθισται και πρέπει να γίνεται», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε τι θα κάνει στις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ απάντησε και για την προσωπική της ζωή.

«Το καλοκαίρι θα ηρεμίσω, θα ξεκουραστώ, θα φάω και όλα θα είναι καλά. Το καλοκαίρι θα με βρει μια χαρά, αγάπη έχω δε μου χρειάζεται άλλη. Είμαι μια χαρά».

Να θυμίσουμε πως το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των MAD Video Music Awards και μιλώντας στους δημοσιογράφους μάλλον με τον δικό της τρόπο επιβεβαίωσε πως οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει.

«Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν» είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στην νέα κριτή του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που αναλαμβάνει την κενή θέση που άφησε η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει κάνει την πορεία της και πιστεύω μια χαρά θα τα πάει. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει, δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχει διαφορά».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ