ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

H Kim Kardashian ψήφισε και ο λαός απαιτεί να μάθει ποιον προτίμησε

Αν και από την αρχή διαπιστώσαμε πως ο Kanye West δεν είχε ιδιαίτερες πιθανότητες να κερδίσει την προεδρία απέναντι στον Donalad Trump και στον Joe Bide, κατάφερε να πάρει αρκετές ψήφους και να εκπλήξει πολλούς που δεν πίστευαν σε αυτόν.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από στοιχεία που ανακοίνωσε στις 5:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) το πρακτορείο Associated Press, o γνωστός ράπερ πήρε σχεδόν 60.000 ψήφους συνολικά σε όλες τις πολιτείες. Το Tennesseee, μάλιστα, αποτέλεσε η πιο ισχυρή του πολιτεία... αφού τον 10.195 ψηφοφόροι.

Και ενώ ο ανεξάρτητος υποψήφιος με το κόμμα "The Birthfay Party", που ο ίδιος ίδρυσε, δεν κατάφερε να πάρει ποσοστό πάνω από 0,4% σε καμία πολιτεία, γνωστοποίησε ήδη μέσα από ανάρτησή του πως θα επαναλάβει το εγχείρημά του στις εκλογές του 2025.

Εν αναμονή όμως των αποτελεσμάτων και λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία του Kanye να γίνει κάποια στιγμή πρόεδρος της Αμερικής, πολλοί αναρωτιούνται τι τελικά ψήφισε η σύζυγός του Kim Kardashian. H απάντηση αποτελεί αίνιγμα, αφού παρά το ότι τα ΜΜΕ την πλησίασαν για επίσημες δηλώσεις επί του θέματος, οι εκπρόσωποί της αρνήθηκαν να δώσουν μία απάντηση επί του θέματος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ