ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί οι συμβουλές της τηλεπερσόνας να είναι φαν... αλλά είναι σημαντικές

Η εξάπλωση του κορωνοϊού δεν κάνει διακρίσεις και η μεγάλη "διαρροή" του, φαίνεται να προβλημάτισε επώνυμους και μη. Ανάμεσα στους celebrities που φαίνεται να έχουν θορυβηθεί λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους είναι και η Kim Kardashian, η οποία μέσα από μια σειρά αναρτήσεων μας έδειξε πώς η ίδια σκοπεύει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Παρατηρώντας μια σειρά από stories που δημοσίευσε πρόσφατα η γνωστή τηλεπερσόνα, διαπιστώνουμε πως πήρε σοβαρά το ζήτημα. Η ίδια κάλεσε στο σπίτι της ένα γιατρό για να κάνει απολύμανση, έπειτα από ύποπτο βήχα της αδερφής της Khloé Kardashian. Την ίδια στιγμή, η ίδια μας αποκάλυψε πως πλέον σκοπεύει να καθαρίζει με αντισηπτικό όλα της αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του γιατρού στο σπίτι της, η Kim τράβηξε μερικά βίντεο μέσα από τα οποία δείχνει τον ασφαλή τρόπο για να χαιρετήσουμε κάποιον. Ποιος είναι αυτός; Σύμφωνα με την Kim, μπορείς να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο, είτε ακουμπώντας ο ένας το πόδι του άλλου (πρόκειται για το «Wuhan shake», τη χειραψία με τα πόδια που πλέον λόγω κορωνοϊού εφαρμόζουν οι Κινέζοι) είτε κάνοντας μια μικρή υπόκλιση με τα χέρια ενωμένα στο κέντρο της καρδιάς.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ