ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δύο χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Robin Williams και η κληρονόμος του, Susan Williams, κάνει ό,τι μπορεί για αν ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τo Lewy Body, την εγκεφαλική ασθένεια από την οποία έπασχε ο ηθοποιός. 

Σε ένα άρθρο της με τίτλο ''Ο Τρομοκράτης στο Μυαλό του Συζύγου μου'', που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό ''Neurology'', η Williams αναφέρει διάφορες λεπτομέρειες για τους τελευταίους μήνες του αγαπημένου ηθοποιού. 

''Μέχρι τον χειμώνα, είχαμε συμπτώματα παράνοιας, ψευδαισθήσεις, αϋπνίες, προβλήματα μνύμης και ψηλά επίπεδα κορτιζόλης εκτός ων άλλων. Ψυχοθεραπεία και άλλες θεραπείες ήταν μέρος της καθημερινότητάς μας σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς είχε μιας κι τα συμπτώματα μας οδηγούσαν σε διάφορες ασθένειες'' είπε θέλοντας να τονίσει το πόσο δυσκολεύτηκαν να εξακριβώσουν από τι έπασχε. 

Στη συνέχεια μίλησε για τις τελευταίες μέρες μαζί του και για το πως πίστεψε, έστω και για λίγο, πως η κατάστασή του βελιτωνόταν: 

''Όσο πλησιάζαμε στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, οι ψευδαισθήσεις φάνηκε πως άρχισαν να χάνονται. Ήχαμε αλλάξει χάπια και απ' ό,τι φάνηκε έκαναν δουλειά. Κάναμε τα πράγματα που αγαπούσαμε να κάνουμε το Σάββατο, ήταν υπέροχα, σαν ένα μεγάλο ραντεβού. Μέχρι το τέλος της Κυριακής πίστεψα πως η κατάστασή του καλυτέρευε. Πέσαμε για ύπνο. Μου είπε ''καληνύχτα αγάπη μου'', και περίμενε μέχρι να του απαντήσω το ίδιο. Ακόμα έχω τη στιγμή εκείνη στο μυαλό μου, σήμερα''. O Robin Williams ''έφυγε'' εκείνη τη νύχτα (ξημερώματα Δευτέρας 11 Αυγούστου).

Η Susan Williams ''κλείνει'' το άρθρο ευχαριστώντας τους γιατρούς που έκαναν και κάνουν ό,τι μπορούν για την ασθένεια αυτή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ