ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η 39χρονη βοηθός της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της, έξι μήνες μετά τον γάμο του ζευγαριού. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, η Melissa Toubati δεν άντεξε την πίεση και τις τρελλές απαιτήσεις της Meghan Markle, και αποχώρησε με δάκρυα από το παλάτι. 

Η προσωπική βοηθός του ζευγαριού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οργάνωση του γάμου του πριγκιπικού ζεύγους, μια περίοδος που ήταν αρκετά έντονη και πιεσμένη ιδιαίτερα για την Δούκισσα του Sussex που ήθελε τα πάντα να είναι στην εντέλεια. 

Το παρασκήνιο πίσω από την αιφνίδια αποχώρησή της, μετά από μόλις έξι μήνες συνεργασίας με το ζευγάρι είναι έντονο, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο φόρτος εργασίας και η πίεση ήταν μερικοί από τους λόγους που την ανάγκασαν να παραιτηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν η Kate ξέσπασε σε κλάματα εξαιτίας της Meghan Markle

Μία πηγή κοντά στην πρώην προσωπική βοηθό της Μeghan Markle δήλωσε στην Daily Mail.

«Η δουλειά της ήταν πολύ πιεσμένη και φορτώθηκε με πάρα πολλά. Η Μeghan Markle είχε πολλές απαιτήσεις από εκείνη και έτσι ξέσπασε σε δάκρυα».

Η Μelissa που πριν την Μeghan είχε συνεργαστεί με τον Ρόμπι Γουίλιαμς και την Αΐντα Φίελντ είχε αρχίσει όμως να δέχεται πιέσεις ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, την περίοδο δηλαδή που βρισκόταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, Ρόμπερ Ιόμσον, η Μέγκαν Μαρκλ αλλά και ο Πρίγκιπας Harry ήταν τόσο νευρικοί με τον γάμο που ασκούσαν πίεση συνεχώς στο προσωπικό.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Χάρι έβαζε τις φωνές στην Μelissa λέγοντας της «Οτι θέλει η Μeghan, θα το έχει».

Aξίζει να σημειωθεί, πως η παραίτηση της προσωπικής βοηθού του ζευγαριού, έρχεται λίγες μέρες μετά από μία πληθώρα αναφορών σχετικά με την άσχημη συμπεριφορά της Meghan στο προσωπικό, αλλά και τις κακές σχέσεις της με την Kate Middleton.

Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε πως  η Meghan είχε βάλει τις φωνές στο προσωπικό λίγο πριν τον γάμο της επειδή δεν είχε φροντίσει ώστε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, που τελέστηκε το μυστήριο, να μυρίζει όμορφα.

Eπιπρόσθετα, λέγεται πως η Melissa δεν ήταν η μόνη που έκλαψε εξαιτίας της συμπεριφοράς της Meghan, αφού σύμφωνα με πηγή από το παλάτι, και η Κate Middleton είχε ένα ξέσπασμα λίγο πριν τον γάμο, εξαιτίας του φορέματος που θα φορούσε η κόρη της στον γάμο, και το οποίο δεν άρεσε στην Meghan.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ