ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όσα αποκάλυψε ο πρώην σεφ της βασίλισσας

O πρώην σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ , Darren McGrady, αποκάλυψε το πιάτο που ενώ όλος ο κόσμος το λατρεύει, η βασίλισσα δεν το έχει ζητήσει ποτέ. Ο λόγος για την πίτσα! 

Μιλώντας στο Us Weekly, ο Darren McGrady δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσα χρόνια μαγείρευα στο παλάτι του Buckingham, η βασίλισσα δεν είχε δοκιμάσει πίτσα» και πρόσθεσε πως μόνο όταν μεταφέρθηκε στο παλάτι του Kensington ενέταξε την πίτσα και μάλιστα τακτικά, στο μενού. «Ετοίμαζα συνεχώς πίτσα για τον William», θυμάται ο 58χρονος σεφ. Στο δεύτερο μάλιστα βιβλίο του, ‘The Royal Chef at Home’, ο πρώην βασιλικός σεφ και συγγραφέας, αποκαλύπτει την αγαπημένη συνταγή πίτσας του πρίγκιπα William και η οποία αποτελεί μια ανάμειξη κοτόπουλου Τίκα Μασάλα και πίτσας!

 Μεταξύ άλλων, ο σεφ αποκαλύπτει πως η βασίλισσα δεν είχε επιστρέψει ποτέ πιάτο στην κουζίνα του παλατιού, καθώς προτιμούσε να στέλνει ένα σημείωμα με τις γεύσεις που δεν συμπαθούσε. «Είχε ένα μικρό σημειωματάριο στο γραφείο της και απλά κρατούσε μία σημείωση του τύπου ‘δεν το θέλω ξανά’ ή κάτι παρόμοιο», είπε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Queen Elizabeth II UK

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ