ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Μια αποκάλυψη που δεν περίμεναμε... και η οποία έμεινε για αρκετό καιρό κρυφή

Λίγες βδομάδες μετά τις διακοπές του David και της Victoria Beckham στην Ελλάδα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, το ζεύγος είχε κολλήσει κορωνοϊό τον Μάρτιο σε πάρτι στο Los Angeles... και μέχρι να το αντιληφθεί, είχε γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο! Ας δούμε όμως τα πράγματα αναλυτικά.

Μετά την εμφάνισή τους στο πάρτι που υπολογίζεται πως κόλλησαν κορωνοϊό, οι Beckhams ταξίδεψαν από το Los Angeles στη Βρετανία για να γιορτάσουν τα γενέθλια του γιου τους Brooklyn. Λόγω υποχρεώσεων του πρώην ποδοσφαιριστή, το ζεύγος έμεινε πολύ λίγο στην Βρετανία και έπειτα, επέστρεψε ξανά στις ΗΠΑ.

Λίγο αργότερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του άρχισαν να παρουσιάζουν τα συμπτώματα του νέου κορωνοϊού. Ο David αισθάνθηκε πρώτος αδιαθεσία και ακολούθησε η Victoria, η οποία παρουσίασε πονόλαιμο και πυρετό. Τότε, όπως αναφέρει η Sun η σχεδιάστρια μόδας πανικοβλήθηκε και υποχρέωσε όλη την οικογένεια σε καραντίνα για περισσότερες από 14 μέρες. «Ήταν τρομοκρατημένη πως θα μπορούσαν να είναι υπερ-μεταδότες και έκανε ό,τι μπορούσε για να ελαχιστοποιήσει τον μελλοντικό κίνδυνο» τόνισε πηγή στην εφημερίδα.

Αυτό όμως που κάνει εντύπωση, δεν είναι το ότι το ζεύγους νόσησε, αλλά το ότι δεν ανακοίνωσε τίποτα και πουθενά. Λόγω μάλιστα της κινητικότητά τους, είναι άγνωστο το πόσοι άνθρωποι κόλλησαν από αυτούς.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ